Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Kaasutrukit

Vastapainotrukki Hyundai 25L-9A (kaasutrukki, 2500 kg)

Hyundai 25L-9A -vastapainotrukki on nestekaasukäyttöinen työkone monenlaisiin materiaalinhallinnan tarpeisiin. Laadukas kaasutrukki tarjoaa tasokkaan ajotuntuman ja erinomaista suorituskykyä muun muassa varastoihin ja tuotantolaitoksiin sekä niiden piha-alueille. Tällä luotettavalla ja helposti hallittavalla nestekaasutrukilla hoituvat kuormien siirto-, purku- ja lastaustyöt ripeässä tahdissa ja turvallisesti – vuodesta toiseen! 

Matalameluinen ja kustannustehokas kaasutrukki 

Hyundai 25L-9A -nestekaasutrukin nimellinen nostokyky on 2500 kg, ja sen suurin nostokorkeus on mastomallista riippuen 3000–7000 mm. Nelivetoisen kaasutrukin moottori on Stage 5 -hyväksytty ja siitä irtoaa kuskin käyttöön reilusti tehoa ja vääntöä myös haastavammilla ajopinnoilla. Kaasutrukin huolto on tehty nopeaksi ja mutkattomaksi, eli seisonta-ajat pysyvät lyhyinä ja koneen tuottavuus vakaalla uralla jatkuvasti. Kaasutrukin ohjaamo on suunniteltu ergonomiseksi: tämän koneen puikoissa pitkäkin työrupeama etenee maaliin asti mukavissa merkeissä. Trukin ohjaamosta on erinomainen näkyvyys haarukan lävitse kuormaan ja muualle toimintaympäristöön, eli työskentely on myös turvallista jatkuvasti. 

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 2500 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3000–7000 mm

Moottori

Moottori: HMC L4KB (44,7 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.