Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Kaasutrukit

Vastapainotrukki Hyundai 30L-9A (kaasutrukki, 3000 kg)

Hyundai 30L-9A -vastapainotrukki on nestekaasukäyttöinen ja matalameluinen työkone monenlaisiin materiaalinhallinnan tarpeisiin. Laadukas kaasutrukki tarjoaa tasokkaan ajotuntuman ja erinomaista suorituskykyä muun muassa varastojen ja tuotantolaitosten halleihin sekä niiden piha-alueille. Tällä helposti hallittavalla kaasutrukilla hoituvat kuormien siirto-, purku- ja lastaustyöt ripeässä tahdissa ja turvallisesti – luotettavasti ja tuloksellisesti vuodesta toiseen! 

Matalameluinen ja kustannustehokas kaasutrukki 

Hyundai 30L-9A -nestekaasutrukin nimellinen nostokyky on 3000 kg, ja sen suurin nostokorkeus on mastomallista riippuen 3000–7000 mm. Kaasutrukin tehokas moottori on Stage 5 -hyväksytty ja koneen voimansiirto on nelivetoinen: trukki tottelee kuljettajan käskyjä vakaasti ja varmasti myös haastavammilla ja epätasaisemmilla ajopinnoilla. Hyundai 30L-9A -vastapainotrukin huolto on nopeaa ja helppoa, mikä minimoi seisonta-ajat ja pitää koneen tuottavuuden parhaalla tasolla jatkuvasti. Kaasutrukin tilavassa ohjaamossa korostuvat jo vakiovarustetasolla viihtyisyys ja ergonomisuus, eli koneen käyttö on miellyttävää pidempienkin työrupeamien alusta loppuun asti. Trukin ohjaamosta on erinomainen näkyvyys haarukkalaitteiston lävitse kuormaan sekä kaikkiin suuntiin toimintaympäristöön, eli työskentely on myös turvallista jatkuvasti. 

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan. 

Nostokyky

Nostokyky: 3000 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3000–7000 mm

Moottori

Moottori: HMC L4KB (44,7 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.