Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Kaasutrukit

Vastapainotrukki Hyundai 35LN-9A (kaasutrukki, 3500 kg)

Hyundai 35LN-9A -vastapainotrukki on materiaalinhallinnan mestari, joka loistaa suorituskyvyllään ja käyttömukavuudellaan ympärivuotisessa käytössä. Finnsiirron Nordic Edition -mallistoon kuuluvan kaasutrukin hytti on tehokkaasti lämpöeristetty, mikä takaa miellyttävät ajo-olosuhteet myös purevimmilla pakkaskeleillä. Hyundai 35LN-9A -vastapainotrukin moniin vahvuuksiin kuuluvat myös säännöllisen huollon nopeus ja helppous, eli seisonta-ajat ovat pysyvästi lyhyitä. Erilaisten kuormien siirto-, purku- ja lastaustyöt hoituvat tällä trukilla ripeästi ja varmasti niin sisä- kuin ulkotiloissa: tulosta syntyy luotettavasti päivästä ja vuodesta toiseen! 

Matalameluinen ja kustannustehokas kaasutrukki 

Hyundai 35LN-9A -vastapainotrukin nimellinen nostokyky on 3500 kg ja kuormat nousevat sen avulla mastotyypistä riippuen 3000–7000 mm:n korkeuteen. Trukin Stage V -hyväksytty moottori on paitsi tehokas myös polttoainetaloudellinen ja vähämeluinen, eli juuri sitä mitä laadukkaalta kaasutrukin moottorilta odottaa saattaa. Trukin tilavassa ohjaamossa korostuvat jo vakiovarustetasolla huippuluokan viihtyisyys ja ergonomisuus, eli ajaminen on mukavaa ja tuloksellista myös pidempien työvuorojen alusta loppuun asti. Trukin ohjaamo on suunniteltu myös työturvallisuus huomioiden: näkyvyys on avoin maston lävitse kuormaan ja kaikkiin suuntiin toimintaympäristöön. 

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 3500 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3000–7000 mm

Moottori

Moottori: HMC L4KB (44,7 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.