Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Kaasutrukit

Vastapainotrukki Hyundai 40L-9 (kaasutrukki, 4000 kg)

Hyundai 40L-9 -vastapainotrukki on materiaalinhallinnan luottokone sekä sisällä että ulkona tehtäviin töihin. Hyundain laadustaan tunnettua kaasutrukkiperhettä ylpeydellä edustava 40L-7A tarjoaa omistajalleen runsaalla mitalla suorituskykyä ja käyttöturvallisuutta – kuljettajan miellyttävää ajoergonomiaa unohtamatta! Tällä nopeasti huollettavalla ja helposti ohjattavalla kaasutrukilla saadaan aikaan huipputason tuloksia niin varastoissa, logistiikkakeskuksissa kuin erilaisissa tuotantolaitoksissakin.       

Matalameluinen ja kustannustehokas kaasutrukki 

Hyundai 40L-9 -vastapainotrukin nimellinen nostokyky on 4000 kg ja koneen suurin mahdollinen nostokorkeus on mastotyypistä riippuen 3000–6500 mm. Kuten kaasutrukin masto myös sen monet muut osat ovat räätälöitävissä koneen käyttökohteen ja -tarpeen mukaisesti – talvirenkaat alle ja lämppäri hyttiin, kyllä onnistuu! Kaasutrukkimallin moottori on matalameluinen ja polttoainetaloudellinen Kubota, jolta löytyy Stage V -päästöluokitus. Lisäksi trukin ohjaamo on suunniteltu tavalla, joka varmistaa ajomukavuuden, turvallisuuden ja tuloksellisuuden pitkissäkin työvuoroissa. 

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 4000 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3000–6500 mm

Moottori

Moottori: Kubota WG3800 (68,5 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.