Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Kaasutrukit

Vastapainotrukki Hyundai 45L-9 (kaasutrukki, 4500 kg)

Hyundai 45L-9 -vastapainotrukki on vankkarakenteinen mutta silti ketteräliikkeinen kaasutrukki sisä- ja ulkokäyttöön. Se suoriutuu tuloksellisella tavalla erilaisista materiaalinhallinnan töistä, eli siirroista, purkamisista ja lastauksista niin varastoissa, logistiikkakeskuksissa kuin tuotantolaitoksissakin. Huipputason ajoergonomia, helppo ja nopea huollettavuus sekä kokonaisvaltainen käyttöturvallisuus ovat tämän vastapainotrukin suurimpia vahvuuksia – se on ensiluokkaisen laadukas ja luotettava kaasutrukkivalinta niin pienten, keskikokoisten kuin suurten toimijoiden tarpeisiin!       

Kustannustehokas ja matalameluinen kaasutrukki 

Hyundai 45L-9 -vastapainotrukin nimellinen nostokyky on 4500 kg ja sen suurin mahdollinen nostokorkeus on mastotyypistä riippuen 3000–6500 mm. Kaasukäyttöinen trukki on monipuolisesti varusteltavissa: esimerkiksi talvirenkailla ja hytin lämmittimellä tuunattuna se soveltuu hyvin jatkuvaan ulkokäyttöön myös kovemmilla pakkaskeleillä. Kaasutrukin konepeiton alla hyrrää Stage V -hyväksytty Kubota-moottori, jonka melutaso on alhainen ja myös polttoaineen kulutus erittäin maltillinen. Trukin ohjaamo kuljettajalle kuin ”näköalatoimisto”: penkki on mukava, kaikki hallintalaitteet helposti käden ulottuvilla, lisäksi näkyvyys maston läpi kuormaan sekä eteen ja taakse on käytännössä esteetön.  

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 4500 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3000–6500 mm

Moottori

Moottori: Kubota WG3800 (68,5 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.