Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Kaasutrukit

Vastapainotrukki Hyundai 50L-9 (kaasutrukki, 5000 kg)

Hyundai 50L-9 -vastapainotrukki on raskaansarjan kaasutrukki, joka loistaa huippuominaisuuksillaan niin hallissa sisällä kuin varastopihallakin. Tämä laadukas kaasutrukki on suorituskyvyn, käyttömukavuuden ja turvallisuuden voitokas yhdistelmä – luotettava tuloskone erilaisiin materiaalinkäsittelytarpeisiin! Hyundai 50L-9 -vastapainotrukin kanssa myös seisonta-ajat pysyvät minimitasolla jatkuvasti, sillä sen huolto on suunniteltu erittäin helpoksi ja nopeaksi.

Kustannustehokas ja matalameluinen kaasutrukki

Hyundai 50L-9 -vastapainotrukin nimellinen nostokyky on 5000 kg ja sen suurin mahdollinen nostokorkeus on mastotyypistä riippuen 2900-6400 mm. Vastapainotrukin moottori on Stage V -päästöluokituksen ehdot täyttävä Kubota, joka tarjoaa kuskin käyttöön aina tarvittavan määrän tehoa ja vääntöä – monesti reilusti ylikin. Koneen polttoaineenkulutus- ja käyntimelutasot ovat juuri sitä mitä nykyaikaiselta huippumoottorilta odottaa, eli hymyilyttävän hyvät. Trukin ohjaamo on varusteltu jo perustasolla viihtyisäksi ja turvalliseksi ”näköalatoimistoksi”: istuin on ergonominen ja kaikki hallintalaitteet helposti käden ulottuvilla, lisäksi näkyvyydet maston läpi kuormaan sekä eteen, taakse ja sivuille ovat käytännössä esteettömiä.

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 5000 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 2900-6400 mm

Moottori

Moottori: Kubota WG3800 (68,5 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.