Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Sähkötrukit

Sähkötrukki Hyundai 15BT-9U (1500 kg)

Hyundai 15BT-9U on valmistajan modernin 9U-mallisarjan pienin kolmipyöräinen sähkötrukki. Se tarjoaa omistajalleen huipputason tuloksentekokykyä ympäristölle ystävällisemmässä muodossa. Laadukkaista komponenteista valmistettu ja vankalla runkorakenteella varustettu trukki on lyömätön valinta moniin kevyemmän luokan materiaalinkäsittelytöihin varastoihin, logistiikkaterminaaleihin sekä tuotantoteollisuuden tarpeisiin. Kuljettajalleen ergonominen, vain vähän huoltoa tarvitseva ja käyntiääneltään hiljainen Hyundai 15BT-9U -sähkötrukki loistaa ensiluokkaisilla ominaisuuksillaan erityisesti sisätiloissa, mutta sitä voidaan käyttää satunnaisesti myös ulkona.        

Suorituskykyinen, kustannustehokas ja yksilöllisesti räätälöitävä sähkötrukki

Huyndai 15BT-9U -sähkötrukin nimellinen nostokyky on 1500 kg ja nostokorkeus mastosta riippuen 3000–7000 mm. Kolmipyöräisen koneen kääntösäde on lyhyt, eli sen käsittely on sujuvaa ja turvallista kapeillakin käytävillä. Sähkötrukin kaksoisvoimansiirto on päivitettyä ZF-mallia ja se on varustettu sähköisellä EPS-ohjaustehostimella sekä huipputason akkuteknologialla, mitkä varmistavat vahvan ja pitkäkestoisen suorituskyvyn kuormien purkamisissa, hyllytyksissä ja muissa työtilanteissa. 

Kuten Hyundain kaikki sähkötrukit myös 15BT-9U-malli on saatavissa Li-Ion-akustolla, joka pienentää merkittävästi trukin jo ennestään alhaisia kokonaiskäyttökustannuksia. Käyttökohteen sekä myös kuljettajan mukaan säädettävän sähkötrukin ohjaamo on suunniteltu erityisesti ajoergonomiaa ja käyttötuvallisuutta korostaen. Näkyvyys on avoin joka suuntaan ja vakiovarustukseen kuuluu mm. monipuolisesti säädettävä Grammer-istuin. 

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan. 

Nostokyky

Nostokyky: 1500 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3000–7000 mm

Moottori

Moottori: sähkö (2x5,4 / 14,9 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.