Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Sähkötrukit

Sähkötrukki Hyundai 16B-9 (1600 kg)

Hyundai 16B-9 on kooltaan ketterän pieni ja tulosteholtaan suuri sähkötrukki. Tämä vankkarunkoinen ja kehittyneistä komponenteista rakennettu sähkötrukki on ympäristölle ystävällisempi konevalinta moniin logistiikan tarpeisiin: laadukas kone loistaa erityisesti sisätöissä mutta suoriutuu tasaisilla pinnoilla myös pihaympäristöissä. Hyundai 16B-9 -trukkimalli on suunniteltu tuottamaan tulosta ja pitämään samalla kokonaiskäyttökustannukset mahdollisimman matalina. Sähkötrukki edellyttää diesel- ja kaasutrukkeihin verrattuna vain vähän ylläpitohuoltoa. Ja kun huoltoa joskus silti on tehtävä, saadaan kone erittäin nopeasti töihin taas!                 

Suorituskykyinen, kustannustehokas ja ajoergonomiaa painottava sähkötrukki

Hyundai 16B-9 -sähkötrukin nimellinen nostokyky on 1600 kg ja sen nostokorkeus on mastomallista riippuen 3000–7000 mm. Trukin teknisiin ominaisuuksiin lukeutuvat mm. käyttövarma ja tehokas kaksoismoottorijärjestelmä, täysin uusi ZAPI-korkeataajuusohjain sekä napin painalluksella vaihdettavat käyttötilat. Nämä kaikki varmistavat osaltaan vahvan suorituskyvyn ja hyvän tuottavuuden pitkälle tulevaisuuteen. Hyundai 16B-9 -sähkötrukin akkuteknologia on jo vakiotasolla huippuluokkaa, lisävarusteena saatava huoltovapaa ja taukoladattava akku pienentää kokonaiskäyttökustannuksia entisestään. 

Sähkötrukin ohjaamo suunniteltu ja viimeistelty erityisesti kuljettajan viihtyvyyttä, työn sujuvuutta ja kokonaisvaltaista työturvallisuutta ajatellen – ajoergonomia ja näkyvyys hytistä ulos ovat vertaansa vailla.   

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 1600 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3000–7000 mm

Moottori

Moottori: sähkö (2x4,7 / 14,0 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.