Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Sähkötrukit

Sähkötrukki Hyundai 18B-9 (1800 kg)

Hyundai 18B-9 -sähkötrukki on mitoiltaan kompakti, nollapäästöinen ja liikkeiltään ketterä voimanpesä, joka tuottaa omistajalleen varmaa tulosta vuodesta toiseen. Maailman laadukkaimmista komponenteista vankan rungon päälle rakennettu sähkötrukki on erinomainen valinta muun muassa varastoihin, logistiikkakeskuksiin ja tuotantoteollisuuden tarpeisiin. Kone on suunniteltu erityisesti sisäkäyttöön, mutta se suoriutuu mainiosti töistä myös ulkona. Hyundai 18B-9 -trukkimallin suunnittelussa on panostettu erityisellä huolellisuudella kokonaiskäyttökustannusten pienentämiseen: sähkötrukin energiankulutus on alhainen ja se edellyttää vain vähän ylläpitohuoltoa. Ja kun huoltaa joskus pitää, on se helppoa ja nopeaa. 

Suorituskykyinen, kustannustehokas ja ajoergonomiaa painottava sähkötrukki

Huyndai 18B-9 -sähkötrukin nimellinen nostokyky on 1800 kg ja sen nostokorkeus on mastomallista riippuen 3000–7000 mm. Trukki on varustettu tehokkaalla ja luotettavalla kaksoismoottorijärjestelmällä, uudella ZAPI-korkeataajuusohjaimella ja käyttötilojen valintaominaisuudella, jotka varmistavat maksimaalisen suorituskyvyn kaikissa tilanteissa, ajossa, siirroissa ja tiukoissakin nostoissa. Huyndai 18B-9 -sähkötrukin akkuteknologia on jo vakiotasolla huippuluokkaa, huoltovapaa ja taukoladattava akku on saatavissa lisävarusteena.

Sähkötrukin ohjaamo suunniteltu kuljettajan viihtyvyyttä, työn sujuvuutta ja kokonaisvaltaista työturvallisuutta ajatellen – ajoergonomia ja näkyvyys hytistä ulos ovat vertaansa vailla.   

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 1800 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3000–7000 mm

Moottori

Moottori: sähkö (2x4,7 / 14,0 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.