Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Sähkötrukit

Sähkötrukki Hyundai 18BT-9U (1800 kg)

Hyundai 18BT-9U on kolmipyöräinen erittäin vakaa sähkötrukki, jossa yhdistyvät tuloksellisella tavalla suorituskyky, käyttömukavuus, turvallisuus ja ympäristöystävällisyys. Tämä toimintavarma sähkötrukki on ominaisuuksiltaan lyömätön erityisesti sisäkäytössä, mutta se suoriutuu mallikkaasti myös ulkotiloissa, esimerkiksi satunnaisista kuormanpurkutehtävistä. Kestävistä ja kehittyneistä komponenteista valmistettu ja vankalla runkorakenteella varustettu trukki on varma valinta moniin materiaalinkäsittelytöihin varastoihin, logistiikkaterminaaleihin sekä tuotantoteollisuuden tarpeisiin. 18BT-9U -sähkötrukkimalli edellyttää vain vähän ylläpitohuoltoa, ja kun huoltoa tarvitaan, se on helposti ja nopeasti tehtävissä!          

Suorituskykyinen, kustannustehokas ja yksilöllisesti räätälöitävä sähkötrukki

Huyndai 18BT-9U -sähkötrukin nimellinen nostokyky on 1800 kg ja nostokorkeus mastosta riippuen 3000–7000 mm. Sähkötrukin kääntösäde on erittäin lyhyt, mikä mahdollistaa sujuvan ja turvallisen työskentelyn ahtaissakin sisätiloissa. Erinomaisen suorituskyvyn takaavat päivitetty ZF-kaksoisvoimansiirto, EPS-ohjaustehostin sekä huipputason akkuteknologia. Trukki on saatavissa myös kokonaiskäyttökustannuksia entisestään pienentävällä Li-Ion-akustolla.

Huyndai 18BT-9U -sähkötrukkimallin ergonominen ohjaimisto ja istuin varmistavat mukavan työskentelyn pitkäkestoisissakin vuoroissa. Lisäksi näkyvyys kuormaan ja hytistä ulos joka suuntaan on avara, mikä tukee työturvallisuutta.  

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 1800 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3000–7000 mm

Moottori

Moottori: sähkö (2x5,4 / 14,9 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.