Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Sähkötrukit

Sähkötrukki Hyundai 20B-9 (2000 kg)

Hyundai 20B-9 -sähkötrukki on vanttera mutta silti ketteräliikkeinen logistiikan työkone, jolla saadaan aikaan pysyviä huipputuloksia niin varastoissa, tavaraterminaaleissa kuin tuotantoteollisuuden käyttökohteissa. Huippulaadukkaista komponenteista rakennettu sähkötrukki on suunniteltu loistamaan ominaisuuksillaan erityisesti sisäkäytössä, mutta sillä sujuu hyvin esimerkiksi kuormanpurku-urakat myös ulkotiloissa. Hyundai 20B-9 -mallin kehitystyössä on panostettu sarjan muiden sähkötrukkien tavoin kokonaiskäyttökustannusten pienentämiseen: kone edellyttää vain vähän ylläpitohuoltoa ja sen energiankulutus on erittäin maltillinen. Myös huolto on tehty nopeaksi ja helpoksi!

Suorituskykyinen, kustannustehokas ja ajoergonomiaa painottava sähkötrukki

Huyndai 20B-9 -sähkötrukin nimellinen nostokyky on 2000 kg ja sen nostokorkeus on mastomallista riippuen 3000–7000 mm. Trukissa on kaksoismoottorijärjestelmä, uusi ZAPI-korkeataajuusohjain ja käyttötilojen valintaominaisuus, mitkä varmistavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn kaikissa tilanteissa, ajossa, kuormien siirroissa ja tiukoissakin nostoissa. Huyndai 20B-9 -sähkötrukin akkuteknologia on jo vakiotasolla huippuluokkaa, huoltovapaa ja taukoladattava akku on saatavissa lisävarusteena.

Sähkötrukin ohjaamon ominaisuudet tukevat sujuvaa, turvallista ja miellyttävää työskentelyä: Erittäin mukava ja monipuolisesti säädettävä Grammer-istuin kuuluu vakiovarusteisiin. Näkyvyys on avoin niin maston läpi kuormaan kuin joka suuntaan muualle ympäristöön. Kysy myös monipuolisia lisävarusteluja tarpeittesi mukaan!     

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 2000 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3000–7000 mm

Moottori

Moottori: sähkö (2x4,7 / 14,0 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.