Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Sähkötrukit

Sähkötrukki Hyundai 20BT-9U (2000 kg)

Hyundai 20BT-9U on ketterä sähkötrukki, joka on suunniteltu tuottamaan omistajalleen varmoja tuloksia pitkälle tulevaisuuteen! Hyundain uusinta ja kehittyneintä BT-9U-kolmipyöräsarjaa edustava sähkötrukki on huippunsa viritetty yhdistelmä suorituskykyä, käyttömukavuutta ja turvallisuutta. Kone on optimaalinen valinta erityisesti sisäkäyttöön, mutta sillä hoituvat esimerkiksi kuormanpurkutyöt myös ulkotiloissa. Ympäristölle ystävällisemmän ja lähes äänettömän sähkötrukin suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota mahdollisimman pieniin kokonaiskäyttökustannuksiin. 20BT-9U -sähkötrukki edellyttää vain vähän ylläpitohuoltoa, ja kun huoltoa tarvitaan, se on helposti ja nopeasti tehtävissä.              

Suorituskykyinen ja ajoergonomiaa korostava sähkötrukki

Huyndai 20BT-9U -sähkötrukin nimellinen nostokyky on 2000 kg ja sen nostokorkeus on mastomallista riippuen 3000–7000 mm. Trukin kääntösäde on erittäin lyhyt, eli työskentely on sujuvaa ja turvallista ahtaillakin varastokäytävillä ja lastauslaitureilla. Trukin teknisiin ominaisuuksiin, eli hyvän suorituskyvyn saloihin, lukeutuvat mm. päivitetty ZF-kaksoisvoimansiirto, EPS-ohjaustehostin sekä huipputason akkuteknologia. Trukkimalli on saatavissa myös kokonaiskäyttökustannuksia entisestään pienentävällä Li-Ion-akustolla. 

Huyndai 20BT-9U -sähkötrukin hytti on suunniteltu kuljettajan viihtyvyyttä, työn sujuvuutta ja kokonaisvaltaista työturvallisuutta ajatellen, eli ajoergonomia on huipputasoa ja näkyvyys ulos on avoin joka suuntaan.  

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 2000 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3000–7000 mm

Moottori

Moottori: sähkö (2x5,4 / 14,9 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.