Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Sähkötrukit

Sähkötrukki Hyundai 25B-9U (2500 kg)

Hyundai 25B-9U on valmistajan raskaampaa sähkötrukkisarjaa edustava työkone, joka on suunniteltu ja valmistettu tuottamaan huipputuloksia myös vaativammissa käyttökohteissa. Tämä sähkötrukkien valioluokkaa edustava työkone on täydellinen yhdistelmä suorituskykyä, käyttömukavuutta ja turvallisuutta – se pitää tyytyväisenä niin trukin omistajan kuin käyttäjänkin!   
Erityisesti trukkikäyttöön optimoiduista, kovaakin käyttöä kestävistä komponenteista valmistettu trukki loistaa niin sisä- kuin ulkokäytössä muun muassa varastoissa, satamissa, kierrätyslaitoksissa ja tavaraterminaaleissa. Trukin kehitystyössä on panostettu erityisellä huolellisuudella kokonaiskäyttökustannusten pienentämiseen: kone edellyttää vain vähän ylläpitohuoltoa ja sen energiankulutus on erittäin maltillinen. Myös huolto on tehty nopeaksi ja helpoksi!    

Keskiraskaan sarjan sähkötrukki erinomaisella suorituskyvyllä ja ajoergonomialla

Hyundai 25B-9U -sähkötrukin nimellinen nostokyky on 2500 kg ja sen suurin nostokorkeus on mastomallista riippuen 3000–7000 mm. Trukissa on tehokas kaksoismoottorijärjestelmä, sähköhydraulinen ohjaustehostin ja käyttötilojen valintaominaisuus, mitkä varmistavat parhaan mahdollisen suorituskyvyn kaikissa tilanteissa, ajossa, siirroissa ja tiukoissakin nostoissa. Hyundai 25B-9U -sähkötrukin akkuteknologia on jo vakiotasolla huippuluokkaa. Lähes kaksinkertaisen käyttöiän ja siten entistäkin pienemmät kokonaiskäyttökustannukset tarjoava Li-Ion-akusto on saatavissa lisävarusteena.

Nelipyöräinen Hyundai 2,5 tonnin sähkötrukki on saatavana myös tehokkaampana 80 voltin 25BH-9 -mallina. Suurempi akkukapasiteetti tarjoaa pidemmän käyttöajan ja tuo lisää tehokkuutta trukkityöskentelyyn.

Tämän sähkötrukin ohjaamon ominaisuuksissa korostuvat poikkeuksellisella tavalla viihtyisyys, ergonomia ja turvallisuus: Grammer-istuin kuuluu koneen vakiovarusteisiin kuten myös suurikokoinen värinäyttö. Näkyvyys on avara niin maston läpi kuormaan kuin joka suuntaan muualle ympäristöön. Kysy myös monipuolisia lisävarusteluja!

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 2500 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3000–7000 mm

Moottori

Moottori: sähkö (2x7 / 10 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.