Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Sähkötrukit

Sähkötrukki Hyundai 30B-9U (3000 kg)

Hyundai 30B-9U -sähkötrukki on ympäristölle ystävällisempi tehokone raskaan logistiikan tarpeisiin. Tällä sähkökäyttöisellä vastapainotrukilla tehdään tulosta pitkällä tähtäimellä – myös vaativissa käyttökohteissa! Sähkötrukin käyttöominaisuuksissa korostuvat ennen kaikkea suorituskyky, ajoergonomia ja turvallisuus, eli juuri se kolmikko, jota maailmanluokan trukilta odottaa saattaa. Erityisesti trukkikäyttöön optimoiduista komponenteista valmistettu kone suoriutuu mallikkaasti niin sisä- kuin ulkokäytössä muun muassa varastoissa, satamissa, kierrätyslaitoksissa ja tavaraterminaaleissa. Hyundai 30B-9U -sähkötrukin kokonaiskäyttökustannukset ovat pienet: kone edellyttää vain vähän ylläpitohuoltoa ja sen energiankulutus on erittäin maltillinen. Myös huolto on tehty nopeaksi ja helpoksi!    

Keskiraskaan sarjan sähkötrukki erinomaisella suorituskyvyllä ja ajoergonomialla

Huyndai 30B-9U -sähkötrukin nimellinen nostokyky on 3000 kg ja sen nostokorkeus on mastomallista riippuen 3000–7000 mm. Trukissa on kaksoismoottorijärjestelmä, josta irtoaa reilusti tehoa niin ajoon, nostoihin kuin siirtoihinkin. Myös sähköhydraulinen ohjaustehostin ja käyttötilojen valintaominaisuus tukevat parasta mahdollista suorituskykyä vaihtelevissa käyttötarpeissa. Huyndai 30B-9U -sähkötrukin akkuteknologia on jo vakiotasolla huippuluokkaa. Lähes kaksinkertaisen käyttöiän ja siten entistäkin pienemmät kokonaiskäyttökustannukset tarjoava Li-Ion-akusto on saatavissa lisävarusteena. 

Nelipyöräinen Hyundai 3 tonnin sähkötrukki on saatavana myös tehokkaampana 80 voltin 30BH-9 -mallina. Suurempi akkukapasiteetti tarjoaa pidemmän käyttöajan ja tuo lisää tehokkuutta trukkityöskentelyyn.

Myös trukin ohjaamo on suunniteltu tavalla, joka varmistaa ajomukavuuden ja tuloksellisuuden pitkissäkin työrupeamissa sekä kuljettajan ja ympäristön turvallisuuden kaikissa tilanteissa. Grammer-istuin ja suurikokoinen värinäyttö kuuluvat koneen monipuoliseen vakiovarusteluun. Kysy myös lisävarusteluja omien tarpeittesi mukaan!     

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 3000 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3000–7000 mm

Moottori

Moottori: sähkö (2x7 / 10 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.