Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Sähkötrukit

Sähkötrukki Hyundai 35B-9U (3500 kg)

Hyundai 35B-9U -sähkötrukki on nollapäästöinen työkone varastoihin, tavaraterminaaleihin ja teollisuuden käyttökohteisiin. Se tarjoaa isolla mitalla suorituskykyä, ajoergonomiaa ja turvallisuutta, eli sanalla sanoen varmaa tuloksellisuutta vuodesta toiseen. Sähkötrukin runko on erittäin jykevä ja kaikki sen komponentit on nimenomaan trukkikäyttöön suunniteltuja ja optimoituja. Tällä sähkökäyttöisellä vastapainotrukilla hoituvat raskaidenkin materiaalien siirrot ja nostot sekä erilaisten kuormien purut ripeässä tahdissa niin sisällä kuin ulkona. Hyundai 35B-9U -sähkötrukin kokonaiskäyttökustannukset ovat pienet: kone edellyttää vain vähän ylläpitohuoltoa ja sen energiankulutus on erittäin maltillinen. Myös huolto on tehty nopeaksi ja helpoksi!

Keskiraskaan sarjan sähkötrukki erinomaisella suorituskyvyllä ja ajoergonomialla

Huyndai 35B-9U -sähkötrukin nimellinen nostokyky on 3500 kg ja sen nostokorkeus on mastomallista riippuen 3000–7000 mm. Sähkötrukissa on kaksoismoottorijärjestelmä, sähköhydraulinen ohjaustehostin sekä käyttötilojen valintaominaisuus, jotka varmistavat työskentelyn olevan aina sujuvaa ja tuottavaa. Huyndai 35B-9U -sähkötrukin akkuteknologia on jo vakiotasolla huippuluokkaa. Lähes kaksinkertaisen käyttöiän ja siten entistäkin pienemmät kokonaiskäyttökustannukset tarjoava Li-Ion-akusto on saatavissa lisävarusteena.

Nelipyöräinen Hyundai 3,5 tonnin sähkötrukki on saatavana myös tehokkaampana 80 voltin 35BH-9 -mallina. Suurempi akkukapasiteetti tarjoaa pidemmän käyttöajan ja tuo lisää tehokkuutta trukkityöskentelyyn.

Hyundai 35B-9U -sähkötrukin ohjaamo on suunniteltu paikaksi, jossa kuljettaja viihtyy työvuoronsa alusta loppuun asti. Monipuolisesti säädettävä Grammer-istuin, iso värinäyttö ja muut vakiovarusteet sekä avara näkyvyys joka suuntaan varmistavat työnteon mukavuuden ja turvallisuuden erinomaisella tavalla. Kysy myös lisävarusteluja omien tarpeittesi mukaan!

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 3500 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3000–7000 mm

Moottori

Moottori: sähkö (2x7 / 10 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.