Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Sähkötrukit

Sähkötrukki Hyundai 40B-9 (4000 kg)

Hyundai 40B-9 -sähkötrukki on maineikkaan valmistajan raskainta sähkökäyttöisten vastapainotrukkien sarjaa edustava työkone. Siinä yhdistyvät erinomaisella tavalla suorituskyky, käyttömukavuus ja turvallisuus. Tämä nollapäästöinen ja erittäin hiljainen sähkötrukki tuottaa omistajalleen varmoja tuloksia päivästä toiseen muun muassa varastoissa, logistiikkaterminaaleissa, kierrätyslaitoksissa sekä monissa muissa jatkuvaa raavasta voimaa kysyvissä käyttöympäristöissä. Hyundai 40B-9 -sähkötrukki on suunniteltu erityisesti matalia kokonaiskäyttökustannuksia ajatellen: ylläpitohuoltoa tarvitaan vain vähän ja koneen energiankulutus on erittäin maltillinen. Myös huolto on tehty nopeaksi ja helpoksi!

Raskaansarjan sähkötrukki tulokselliseen ja turvalliseen työhön

Hyundai 40B-9 -sähkötrukin nimellinen nostokyky on 4000 kg ja sen nostokorkeus on mastomallista riippuen 3000–6000 mm. Väkivahvassa sähkötrukissa on luotettava ja tehokas kaksoismoottori, sähköinen ohjaustehostin sekä käyttötilojen valintaominaisuus. Ne optimoivat koneen suorituskykyä jatkuvasti parhaan mahdollisen tuottavuuden varmistamiseksi. Hyundai 40B-9 -sähkötrukin vakioakuston volttiluku on hulppea 80. Lähes kaksinkertaisen käyttöiän ja siten entistäkin pienemmät kokonaiskäyttökustannukset tarjoava huoltovapaa ja taukoladattava akku on saatavissa lisävarusteena.

Hyundai 40B-9 -sähkötrukki loistaa omassa luokassaan myös ajoergonomialla: polkimet on sijoiteltu tarjoamaan optimaalinen käyttötuntuma ja jokaisen trukkikuskin suosikki-istuin, monipuolisesti säädettävä ja käsinojallinen Grammer kuuluu koneen vakiovarustukseen. Näkyvyyttä hytistä ulos voi kuvata avaraksi panoraamaksi, eli työskentely on varmaa ja turvallista ahtaammissakin tiloissa. Kysy myös lisävarusteluja omien tarpeittesi mukaan!

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 4000 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3000–6000 mm

Moottori

Moottori: sähkö (2x10 / 28 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.