Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Sähkötrukit

Sähkötrukki Hyundai 45B-9 (4500 kg)

Hyundai 45B-9 -sähkötrukki on nollapäästöinen ja käyntiääneltään hiljainen luottokone vaativiin käyttökohteisiin. Se tarjoaa huippuluokan suorituskykyä, käyttömukavuutta ja turvallisuutta muun muassa teollisuuden, satamien, kierrätyslaitosten ja logistiikkakeskusten tarpeisiin. Tällä sähkötrukilla syntyy varmaa tulosta heti käyttöönottopäivästä alkaen – ja pitkälle tulevaisuuteen! Hyundai 45B-9 -sähkötrukin kehitystyössä on painotettu erityisesti matalia kokonaiskäyttökustannuksia: ylläpitohuoltoa tarvitaan vain vähän ja koneen energiankulutus on erittäin maltillinen. Myös huolto on tehty nopeaksi ja helpoksi!    

Raskaansarjan sähkötrukki tulokselliseen ja turvalliseen työhön

Hyundai 45B-9 -sähkötrukin nimellinen nostokyky on 4500 kg ja sen nostokorkeus on mastomallista riippuen 3000–6000 mm. Sähkötrukin kaksoismoottori on vahvaa ja varmaa tekoa, se tarjoaa aina optimaalisen määrän tehoa ja vääntöä. Myös trukin sähköinen ohjaustehostin sekä kaarteenhallinta- ja käyttötilojen valinta -ominaisuudet tukevat parasta mahdollista suorituskykyä vaihtelevissa työtilanteissa. Hyundai 45B-9 -sähkötrukin vakioakuston volttiluku on hulppea 80, eli virtaa riittää myös pitkäkestoisiin ja akkua kuormittaviin urakoihin. Lähes kaksinkertaisen käyttöiän ja siten entistäkin pienemmät kokonaiskäyttökustannukset tarjoava huoltovapaa ja taukoladattava akku on saatavissa lisävarusteena. 

Hyundai 45B-9 -sähkötrukki on sen kuljettajalle mukavan viihtyisä näköalatoimisto: Näkyvyys on avara joka suuntaan, myös maston läpi kuormaan. Panoraamapeili tekee peruuttamisesta sujuvaa ja turvallista. Sähkötrukin polkimet on sijoiteltu ergonomisesti ja sen penkki on luksusluokan Grammer. Kysy myös lisävarusteluja omien tarpeittesi mukaan!     

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 4500 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3000–9000 mm

Moottori

Moottori: sähkö (2x10 / 28 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.