Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Sähkötrukit

Sähkötrukki Hyundai 50B-9 (5000 kg)

Hyundai 50B-9 -sähkötrukki on valmistajan huippulaadukkaan sähkötrukkimalliston suurin työkone. Se on suunniteltu tarjoamaan parasta mahdollista suorituskykyä, ajoergonomiaa ja turvallisuutta myös kaikkein vaativimmissa materiaalinhallinnan käyttökohteissa. Tällä sähkötrukkien raskainta sarjaa edustavalla nollapäästöisellä koneella tehdään tulosta isolla T:llä niin tuotantoteollisuudessa, satamissa, kierrätyslaitoksissa kuin logistiikkakeskuksissakin. Hyundai 50B-9 -sähkötrukki on kehitetty erityisesti mahdollisimman pieniä kokonaiskäyttökustannuksia painottaen: se edellyttää vain vähän ylläpitohuoltoa ja koneen energiankulutus on erittäin maltillinen. Myös sähkötrukin huolto on tehty nopeaksi ja helpoksi!    

Raskaimman sarjan sähkötrukki täynnä tuloksellista suorituskykyä

Hyundai 50B-9 -sähkötrukin nimellinen nostokyky on 5000 kg ja sen suurin nostokorkeus on mastomallista riippuen 2900–5900 mm. Trukissa on erittäin voimakas ja luotettava kaksoisajomoottori, ajolle omansa ja haarukkatyöskentelylle omansa. Ne tarjoavat kuskin käyttöön optimaalisen määrän tehoa kaikissa työtilanteissa. Sähkötrukin ominaisuuksiin lukeutuvat myös ohjaustehostin, kaarteenhallintajärjestelmä sekä käyttötilan valinta, jotka tukevat työskentelyn sujuvuutta ja tuottavuutta jatkuvasti. Hyundai 50B-9 -sähkötrukin vakioakuston jännite on 80 volttia, eli virtaa riittää varmasti myös raskaammissa ja pidempikestoisissa työvuoroissa. Lähes kaksinkertaisen käyttöiän ja siten entistäkin pienemmät kokonaiskäyttökustannukset tarjoava huoltovapaa ja taukoladattava akku on saatavissa lisävarusteena. 

Hyundai 50B-9 -sähkötrukki on vaikuttava kokonaisuus myös hyttinsä osalta. Ohjaamon toteutuksessa on kiinnitetty erityishuomiota kuljettajan ja ympäristön turvallisuuteen sekä ajoergonomiaan. Näkyvyys on avara joka suuntaan, myös maston läpi kuormaan. Panoraamapeili tekee peruuttamisesta sujuvaa ja turvallista. Sähkötrukin polkimet on sijoiteltu ergonomisesti ja sen istuin on jokaisen kuskin kehuma Grammer. Kysy myös lisävarusteluja omien tarpeittesi mukaan!     

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 5000 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 2900–5900 mm

Moottori

Moottori: sähkö (2x10 / 28 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.