Mekaanikko tarkastaa trukin akun kuntoa
EtusivuLisälaitteet ja varusteet – Akut ja varaajat

Akut ja varaajat

Lisää virtaa trukkeihin ja työkoneisiin – akut ja varaajat kaikkiin malleihin!

Finnsiirron kattavasta valikoimasta saat erilaiset varaajat, käynnistysakut ja trukkiakut vastaamaan kaikkiin virtatarpeisiisi. Valikoimastamme löytyy erilaisia akkuja sähkötrukkeihin, dieseltrukkehin, kaasutrukkehin ja kaikkiin muihin varasto- ja logistiikka-alan työkoneisiin. Lyijy- ja Li-Ion-akkujen valikoimamme perustuu vuosien kokemukseen pohjoisen vaihtuvista ja haastavista olosuhteista sekä viimeisimpään tietotaitoon tekniikan saralta. 

Panosta tulevaisuuteen ja valitse laadukkaammat, akkua säästävät sekä ajastusominaisuuksilla varustellut varaajat, jolloin voit ajastaa latauksen ajankohtaan, jona sähkö on edullisempaa. Ajastusominaisuudella säästät hyvin nopeasti tuhansia euroja vuositasolla. Säästöjen lisäksi yösähkön käyttö vähentää sähköverkkojen kuormittumisen riskiä. 

Korkeatasoisten akkujemme kapasiteetti ei jätä työkonettasi tien päälle tai hommia puolimatkaan. Varastostamme saat akut kaikkiin konemalleihin nopealla toimitusajalla. Valikoimaamme kuuluvat myös ATEX-luokitellut erikoisakut, huippumodernit koneen käyttökustannuksia hillitsevät vesitys- ja huoltovapaat akut sekä Lithium-Ion-akut.

Varmista trukkisi tai muun työkoneesi suorituskyky:

  • Laadukas akku kestää kauemmin
  • Sopiva varaaja pitää huolta akun kunnosta
  • Ajastustoiminnolla varustettu varaaja säästää selvää rahaa ja on vastuullinen valinta

Tilaa Finnsiirron varastosta suoraan akut kaikkiin konemalleihin – tietenkin nopealla toimituksella, kilpailukykyiseen hintaan. Meiltä saat vain luotettavia, käyttöä kestäviä tuotteita. Myös akkujen asennukset onnistuu joustavasti ja nopeasti! 

Etsitkö tiettyä lisälaitetta tai -varustetta? Haluatko lisätietoa tuotteistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.