Avant-logo
EtusivuLisälaitteet ja varusteet – Avant-työlaitteet

Avant-työlaitteet

Luotettavaa kotimaista laatua ja lisätehoa: Avant-työlaitteet

Pienkuormaajamerkki Avant on tunnettu kotimaisuuden lisäksi koneidensa monikäyttöisyydestä ja vahvasta suorituskyvystä kaikissa olosuhteissa. Avantin laajassa, yli 200 eri työlaitetta kattavassa valikoimassa on oikea väline jokaiseen vuodenaikaan ja jokaiseen tarpeeseen.

Olipa alaasi rakentaminen, kiinteistönhoito, viherrakentaminen, maatalous, tai melkein mikä vain, Finnsiirto toimittaa vuosien kokemuksen ja kehitystyön hiomat Avant-laitteet avuksesi onnistumaan tuloksellisessa työskentelyssä.

Korkealaatuiset Avant-työlaitteet kaikkiin mallisarjoihin

Avantin ketterät ja tehokkaat työkoneet sopivat ahtaisiin käännöksiin ja pienille pihoille. Samalla koneella onnistuu talviaikaan auraus, keväällä hiekoitussoran puhdistus ja pihojen pesu, kesällä nurmikonhoito ja syksyllä rakennusten katosten pesu, kun työlaitteet ovat kohdillaan. Kevyet ja kestävät laitteet säästävät polttoainekustannuksissa ja huoltokustannuksissa. 

Teknisesti ylivoimaisesta Avantista löytyy vääntöä kuin isommasta koneesta, mutta sen kompakti koko lisää käyttömahdollisuuksia moninkertaisesti. Korkealaatuiset työlaitteet on suunniteltu vastaamaan haastaviinkin työtehtäviin ja tiloihin, sekä kestämään. Kotimainen valmistaja on pitkällä kokemuksellaan suunnitellut työlaitteet ergonomiaa tukeviksi ja vaihtelevissa olosuhteissa toimiviksi. 

Avant-työlaitteista löytyy sopiva moneen käyttötarkoitukseen

  • Kiinteistönhoitoon
  • Viheralueiden hoitoon
  • Viherrakentamiseen
  • Kaivamiseen ja rakentamiseen
  • Maatalouteen
  • Metsätöihin

Finnsiirto on Varsinais-Suomen alueella virallinen Avant-yhteistyökumppani. Meiltä saat laadukkaat ja toimintavarmat Avant-koneet ja niiden työlaitteet nopealla toimituksella, kaikkialle Suomeen.

Etsitkö tiettyä lisälaitetta tai -varustetta? Haluatko lisätietoa tuotteistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.