Vinossa oleva haarukkalaite
EtusivuLisälaitteet ja varusteet – Haarukkalaitteet

Haarukkalaitteet

Tehokkuutta materiaalinkäsittelyyn korkealaatuisilla haarukkalaitteilla

Oikeanlaiset haarukkalaitteet lisäävät trukin käyttötapoja ja tuovat tuloksellisuutta ja turvallisuutta työntekoon.  

Siirrettävät, nostettavat tai muuten käsiteltävät kuormat eivät aina ole standardikokoisilla kuormalavoilla. Haastavan muotoiset tai kokoiset materiaalit voidaan ottaa tehokkaasti haltuun asianmukaisilla haarukkalaitteilla: täsmälleen oikeissa mitoissa oleva tai muilta osin räätälöity haarukkalaite tuo materiaalien käsittelyyn sekä kuormien lastaamiseen ja purkamiseen sujuvuutta ja varmuutta. 

Finnsiirron ammattitaitoiset myyjät auttavat sinua valitsemaan juuri tarpeisiisi sopivat haarukkalaitteet. Valikoimamme kattaa useita erilaisia tehdasvalmisteisia haarukkalaitteita. Kaikki laitteet ovat kovaa käyttöä kestäviä eli pitkäikäisiä, monet suomalaisissa konepajoissa valmistettuja. Haarukkalaitteita voidaan myös räätälöidä käyttökohteen ja -tarpeen mukaan: piikkien pituutta voidaan pidentää tai lyhentää ja sylinterien sijaintia voidaan säätää näkyvyyden maksimoimiseksi työturvallisuuden nimissä.  

Yleiskäyttöisten haarukkalaitteiden ohella valikoimassamme on muun muassa erilaisia pihtejä ja piikkejä. Lujatekoiset erikoislaitteet ovat helppokäyttöisiä, ja eri töitä varten tehtävät säädöt on nopea tehdä, mikä lisää turvallisuutta ja työskentelyn sujuvuutta. Haarukkalaitteisiin on myös saatavana useita erilaisia kiinniketyyppejä.

Valikoimaamme kuuluvat: 

  • Tehdasvalmisteiset trukkien haarukkalaitteet erilaisissa kiinteissä leveyksissä ja pituuksissa
  • Tehdasvalmisteiset säädettävät haarukkalaitteet
  • Yksilöllisesti räätälöitävät haarukkalaitteet erilaisiin tarpeisiin
  • Haarukkalaitteiden kiinnikkeet
  • Yleisimmät trukkien haarukkalaitteet kuten asetinlaite, sivusiirtolaite, sivusiirto-asetinlaite, pyörittäjä, pihti, monihaarukkalaite, paperipihti, rullapihti, vaakahaarukat, laatikkopihdit, kääntäjät, push/pull-laitteet, paperirullapihdit, trukkivaa'at, kallistuva kelkka -asetinlaite ja nosto/laskuhaarukka-asetinlaite.

Etsitkö tiettyä lisälaitetta tai -varustetta? Haluatko lisätietoa tuotteistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.