Grammer-penkkiä nostetaan laatikosta ulos

Istuimet työkoneisiin

Tarkkuutta koneen hallintaan ja työhyvinvointia jokaiseen päivään: laadukkaat istuimet työkoneisiin

Vaikka työkoneiden maailmassa toimitaankin, inhimillinen tekijä on kuitenkin se kaikkein tärkein tekijä tuloksellisen työskentelyn kokonaisuudessa. Lisää virtaa, jaksamista ja merkittävästi tyytyväisempiä tekijöitä saat, kun varustelet trukit, kurottajat ja muut työkoneet laadukkailla ja kovaan työkäyttöön suunnitelluilla istuimilla.

Hyvin jousitettu istuin tekee ajosta ja työskentelystä miellyttävää ja sujuvaa. Se takaa työskentelymukavuuden, vähentää mitä todennäköisimmin sairaspäiviä ja säilyttää työturvallisuuden päivittäisissä tilanteissa, jotka vaativat tarkkuutta niin kuljettajalta kuin koneeltakin. 

Valikoimastamme löydät istuimia eri kokoluokista ja eri varustelutasoilla, toimitus on nopea ja hinta tietenkin kilpailukykyinen. Istuimiin on saatavilla myös tarvittavat varaosat kuluville osille, kuten istuintyynyt ja turvavyöt. 

Grammer – työkonekuskien kiittelemä istuinmerkki ympäri maailman

Finnsiirto on Varsinais-Suomen alueen virallinen Grammer-istuinten jälleenmyyjä. Korkeatasoiset istuimet on suunniteltu ergonomiaa tukeviksi juuri trukkeihin, kurottajiin ja muihin työkoneisiin – haastaviinkin työtehtäviin jo vuosien kokemuksella. Grammerin trukki-istuimissa on monipuoliset säätömahdollisuudet, joilla istuin saadaan näppärästi sopivaksi kuskille kuin kuskille. Grammerin istuimet soveltuvat myös moniin kiinteistönhuollossa käytettäviin ympäristönhoitokoneisiin. 

Me autamme sinua löytämään juuri tarpeisiisi parhaiten soveltuvan istuimen, tutustu valikoimaamme ja ota yhteyttä!

Grammer-istuinten ylivertaiset ominaisuudet

  • käyttömukavuus omaa luokkaansa
  • monipuoliset säätömahdollisuudet
  • tukee työkoneen helpompaa hallintaa ja lisää turvallisuutta 
  • laadukas, ergonominen suunnittelu

Etsitkö tiettyä lisälaitetta tai -varustetta? Haluatko lisätietoa tuotteistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.