Maastotrukin renkaat joissa lumiketjut käytössä
EtusivuLisälaitteet ja varusteet – Lumiketjut ja nastat

Lumiketjut ja ruuvattavat nastat trukeille, kurottajille ja muille työkoneille

Turvallisuutta ja tehoa talvikauteen lumiketjuilla

Täällä pohjoisessa pimeä ajanjakso on pitkä ja yleensä jäinen – miksipä et varautuisi haastaviin olosuhteisiin jo hyvissä ajoin etukäteen? Varmistat työkoneesi suorituskyvyn vuoden ympäri sopivilla ja kestävillä lumiketjuilla.

Oikeankokoiset lumiketjut auttavat trukkeja ja kurottajia pitämään tuiki tärkeän pidon ja vakauden myös lumella ja jäällä. Valikoimamme ketjujen korkealaatuiset materiaalit kestävät kovaa käyttöä ja Suomen haastavia ja vaihtelevia olosuhteita. 

Lumiketjumme on suunniteltu tarjoamaan mahdollisimman tasainen ajokokemus niiden erityisen H-tikasmallisen muotoilun ansiosta. Ajaminen lumiketjuilla ei pomputa lainkaan, kuten perinteisempi Z-mallinen ketjukuvio. Ketjut ovat myös helpot asentaa ja irrottaa, mikä lisää turvallisuutta ja käyttöönottovalmiutta entisestään. 

Jopa yksi lumiketjupari riittää

Valikoimastamme löydät eri kokoiset ja kestävät lumiketjut, jotka on suunniteltu erilaisiin työkonemalleihin. Ketjuja on saatavilla kaikkiin erilaisiin ulkona käytettäviin trukkeihin ja myös Avantin kaikkiin eri rengasmalleihin. Lumiketjuja voidaan käyttää joko kaikissa neljässä renkaassa tai vain etu- tai taka-akselilla. Kun haluat erityisen tasaista ajoa ja tarkkaa pitoa, valitse salmiakkimallinen lumiketju teräkulmaisilla nastoilla. 

Korkealaatuiset työkoneiden lumiketjumme

  • varmistavat trukkien ja kurottajien suorituskyvyn jäällä, lumessa ja muissa haastavissa olosuhteissa
  • tukevat koneen käytön turvallisuutta, niin kuljettajien kuin työympäristönkin näkökulmasta
  • pidentävät koneiden ja työlaitteiden elinkaarta ja varmistaa niille myös hyvän jälleenmyyntiarvon.

Tietyt rengaskoot saattavat vaatia levikelaippoja, kun käytät lumiketjuja – varmista yhteensopivuus myyjältämme!

MaxiGrip® -ruuvattavat nastat työkoneille

MaxiGrip-nasta on ruotsalainen patentoitu itsekiinnittyvä ruuvinasta, joka on suunniteltu käytettäväksi kaikentyyppisissä työkoneissa. Kovia nastoja saa useina eri korkeuksina, riippuen pitotarpeen määrästä ja renkaan koosta. Perussuositus nastojen tiheydelle on noin 100 nastaa/rengas. Jotkin rengasmallit ja koot voivat vaatia myös reilusti suuremman määrän nastoja, jotta voidaan saavuttaa ihanteellinen pito ja toimivuus.

Voit ostaa meiltä haluamasi nastat ja asentaa ne itse tai asennuttaa ne meillä esimerkiksi renkaiden uusimisen yhteydessä.

Ota yhteyttä asiantuntijoihimme, saat vastauksen nopeasti ja juuri oikeanlaiset lumiketjut tai ruuvattavat pitkäikäiset nastat suoraan varastostamme.

Etsitkö tiettyä lisälaitetta tai -varustetta? Haluatko lisätietoa tuotteistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.