Trukki nostaa trukkipiikkejä ja jatkohaarukkaa
EtusivuLisälaitteet ja varusteet – Trukkipiikit ja jatkohaarukat

Trukkipiikit, trukkihaarukat ja jatkohaarukat

Trukkipiikit, trukkihaarukat, jatkohaarukat ja trukkipiikkien jatkot kaikkiin konemerkkeihin

Oikean mittaiset trukkihaarukat helpottavat kuormien ja materiaalien käsittelyä merkittävästi. Trukkihaarukoiden kiinnitysluokka ja mitat riippuvat trukin nostokapasiteettiluokituksesta sekä käsiteltävien kuormien asettamista tarpeista. 

Trukkien jatkohaarukoilla voidaan puolestaan tuoda tekemiseen lisätehoja tilanteissa, joissa käsiteltävien kuormalavojen tai muiden kollien koot tai pituudet vaihtelevat. Oikein mitoitetuilla työlaitteilla materiaalien käsittely myös nopeutuu ja on työturvallisuusmääräysten mukaista.

Finnsiirron myymät trukkipiikit, jatkohaarukat, suursäkkinostimet ja trukkipiikkien jatkot ovat helppokäyttöisiä, varmatoimisia ja pitkäikäisiä laatutuotteita. Ne loistavat esimerkiksi varaston arjessa myös käyttöönoton ja irrotuksen mutkattomuudella. Haarukat valmistetaan useimmiten erikoisteräksestä, jolloin niihin saadaan hyvä kulumiskestävyys, kuormitettavuus ja väsymislujuus. Saatavilla on myös ruostumattomasta teräksestä (RST) valmistettuja korroosiokestäviä jatkohaarukoita.

Koko valikoimamme on rakennettu asiakkaittemme tarpeita kuunnellen ja yli 35-vuotiseen kokemukseemme nojaten. Laajassa valikoimassamme on lukuisia eri mittaisia ja kokoisia trukkipiikkejä ja jatkohaarukoita, tarpeeseen kuin tarpeeseen. Lisäksi työlaitteita voidaan räätälöidä eri mittoihin vastaamaan täydellisesti tiettyihin käyttötarpeisiin. 

Kysy asiantuntijoiltamme lisää, niin saat oikean kokoiset, käytössä turvalliset ja työtehoa lisäävät lisälaitteet käyttöösi. Toimituksemme ovat nopeita, monia laitemalleja on saatavissa suoraan varastosta. Osaavat mekaanikkomme myös asentavat laitteet paikoilleen, käyttövalmiiksi tulokselliseen tekemiseen!

Meiltä saat kovaan ammattikäyttöön: 

  • Trukkipiikit kaikkiin konemerkkeihin, myös räätälöitävät mitat
  • Jatkohaarukat ja trukkipiikkien jatkot kaikkiin konemerkkeihin

Oikein mitoitettujen työlaitteiden edut: 

  • Oikein mitoitettu piikkien ulottuvuus tuo tehokkuutta ja varmuutta työntekoon
  • Sopiva piikkien mitoitus minimoi vahinkoriskit (esim. rekan lavalle lastattaessa)
  • Nopea ja helppo lukitusmekanismi tekee laitteen käyttöönotosta ja irrotuksesta mutkatonta
     

Etsitkö tiettyä lisälaitetta tai -varustetta? Haluatko lisätietoa tuotteistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.