EtusivuLM TracLM Tools -työlaitteet – Itselastaavat hiekoittimet

Itselastaavat hiekoittimet – LM Tools

LM Toolsin itselastaavat hiekoittimet tuovat talvikauden hiekotus- ja lumiurakointiin tuloksellista tehokkuutta: itselastaava hiekoitin asennetaan auralla varustetun työkoneen takanostolaitteeseen ja näin lumenpoisto ja liukkaudentorjunta onnistuvat yhdellä ja samalla työkierroksella. Myös hiekoittimen täyttö on vaivatonta ja erittäin nopeaa, sillä suomalaisvalmisteinen laite on nimensä mukaisesti itselastaava. Hiekoitinlaite kallistetaan täyttöasentoon ohjaamosta käsin nappia painamalla ja peruutetaan sepelikasaan – valmista! 

Myös itse hiekotustyö on LM Toolsin itselastaavalla hiekoittimella helppoa, tehokasta ja tarkkaa. Hiekotustoiminto voidaan kytkeä päälle ohjaamosta, ja siroteltavan sepelin määrä on säädettävissä optimaaliseksi. Työleveys määrittyy laitteen mallin mukaan, välillä 1–2 metriä. Kaikki hiekotinmallit on varustettu hyvin suojatulla murskainakselilla, joka varmistaa sirottelun olevan tasalaatuista myös paakkuuntunutta sepeliä käytettäessä. Tarvittaessa itselastaavaa hiekoitinta voidaan käyttää myös koneen etupäässä ilman kallistusrunkoa.

Me Finnsiirrolla palvelemme sinua kaikissa itselastaavan hiekoittimen hankintaan liittyvissä asioissa, sopivan laitemallin valinnasta sen asennukseen ja huoltoon asti. Meiltä saat käyttöösi hiekoittimen, joka on heti valmiina tuloksellisiin talvitöihin. Kysy lisää palvelevilta myyjiltämme.

SL400 SL600 SL800
Säiliön tilavuus: 400 ltr 600 ltr 800 ltr
Työleveys: 1.0 m 1.5 m 2.0 m
Runkoleveys 1.1 m 1.6 m 2.1 m
Paino tyhjänä: 265 kg 350 kg 420 kg
Suojaverkko: X X X
Virransäätöventtiili: X X X
Murskainakseli: X X X
Kallistusrunko: Lisäv. Lisäv. Lisäv.

Kiinnikkeet:

Kunta 500-Vila-Volvo-Trima Kunta 500-Vila-Volvo-Trima Kunta 500-Vila-Volvo-Trima

Etsitkö tiettyä lisälaitetta tai -varustetta? Haluatko lisätietoa tuotteistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.