EtusivuLM TracLM Tools -työlaitteet – Keräävät harjalaitteet

Keräävät harjalaitteet – LM Tools

Tehokasta puhtaanapitoa huipputuloksin! LM Toolsin keräävillä harjalaitteilla eli hamstereilla voidaan siivota muun muassa hiekoitushiekat, roskat, lehdet ja muu irrallinen materiaali kaduilta, pihoilta, parkkipaikoilta sekä muilta alueilta erittäin tehokkaasti ja nopeasti. Keräävät harjalaitteet on valmistettu Suomessa suomalaisiin oloihin ympäristönhoitokoneiden ja niiden työlaitteiden huippuosaajan LAI-MU:n toimesta, mikä näkyy muun muassa laitteiden toimintavarmassa tekniikassa sekä innovatiivisessa muotoilussa.

LM Toolsin kerääviä harjalaitteita on saatavissa kahta kokoa. Ne molemmat hyödyntävät harjaustyössä vettä, mikä hillitsee tehokkaasti katupölyn muodostumista ja siitä aiheutuvia terveysriskejä. Laitteiden takana ja sivuilla on lisäksi hiukkaslamellit, jotka estävät hienojakoisen pölyn kulkeutumisen säiliön ulkopuolelle. Pääharja ja sivuharjat ovat molemmissa malleissa säädettäviä, mikä takaa erittäin siistin työjäljen. LM Toolsin keräävät harjalaitteet soveltuvat käytettäviksi useiden eri ympäristönhoitokonemallien ja muiden erikokoisten työkoneiden kanssa. 

Me Finnsiirrolla opastamme sinua tarpeisiisi sopivan harjalaitteen valinnassa. Lisäksi huolehdimme sen sovituksesta ja asennuksesta puolestasi, eli varmistamme laitteen olevan heti valmiina tuloksellisiin töihin. Kysy lisää palvelevilta myyjiltämme.

Hamsteri Maxi
Työleveys yhdellä sivuharjalla: 1850 mm 3050 mm*
Roskasäiliön tilavuus: 500 ltr 950 ltr
Vesisäiliön tilavuus: 180 ltr 210 ltr
Hydrauliikan tarve: 40 ltr/min 60 ltr/min
Paino tyhjänä: 700 kg 1350 kg
Pääharjan leveys: 1300 mm 1800 mm
Pääharjan halkaisija: 750 mm 700 mm
Sivuharjan halkaisija: 650 mm 650 mm
Työleveys kahdella sivuharjalla: 2375 mm (lisäv.) Vakiona 2 sivuharjaa
Soveltuvuus: LM Trac 587&687;
Esim. Wille;
Esim. Volvo;
Esim. Lundberg; Esim. Kramer
Esim. Volvo;
Esim. Komatsu;
Esim. JCB

Etsitkö tiettyä lisälaitetta tai -varustetta? Haluatko lisätietoa tuotteistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.