Ausa maastotrukit, ympäristönhoitokoneet, dumpperit ja kurottajat

AUSA monikäyttöiset maastotrukit kykenevät siirtämään erilaisia kuormia vaikeakulkuisilla ja jyrkillä maasto-osuuksilla. Ausa tarjoaa markkinoiden laajimman valikoiman nelivetoisia maastotrukkeja.
AUSA ympäristönhoitokoneiden laajasta valikoimasta löytyvät suositut ja monipuoliset mallit sekä kesä että talvikäyttöön. Vakiovarusteiden määrässä Ausa on ympäristönhoitokoneiden ehdotonta huippua.

Ausa dumpperit ovat markkinajohtaja Euroopassa. Dumppereilla työt sujuvat nopeasti ja kustannustehokkaasti erilaisissa työkohteissa.
Ausa kurottajat ovat kompakteja ja vahvoja työkoneita eri toimialoille.

AUSA maastotrukki
AUSA C350 maastotrukki

Oikea trukki haastaviin kohteisiin

Kaikki toiminnot helpolla Joystick-ohjauksella ja ainutlaatuisen kippavaan ohjaamon ansiosta huollot ovat erittäin helppoja. AUSA-tuotevalikoima on suunniteltu olemaan teknologian kärjessä luotettavuudellaan. Jopa vaikeimmissa olosuhteissa AUSA trukeilla on erittäin alhainen käyttökustannus ja todistetusti tyytyväiset käyttäjät.

Kompaktin kokoinen trukki

Ausan kattavasta maastotrukkien valikoimasta löydät varmasti oikeanlaisen trukin haastavimpiin kohteisiisi. Kompaktin kokonsa ja ketteryytensä vuoksi Ausalla voi työskennellä lähes samassa tilassa kuin vastaavankokoisilla tavallisilla trukeilla!

Laadukkaat komponentit sekä pienen polttoainekulutuksen omaava hiljainen Kubota-moottori, ergonominen suunnittelu, Bosch-Rextroth hydrostaattinen voimansiirto sekä kompakti koko tekevät Ausa maastotrukista lyömättömän työkoneen hankaliin maastoihin!

Ausan valikoimasta löytyy trukit 1.3 – 5 tonnin kapasiteetilla. Lisäksi tarjoamme monipuoliset varustelutasot ja lisätarvikkeet kaikkiin trukkeihin.