Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Kurottajat

Kurottaja Ausa T 204 Hx4 (diesel, 2000 kg)

Ausa T 204 Hx4 on tehokas kurottaja kovaan työhön. Maineikkaan Ausan valmistaman koneen ominaisuuksissa yhdistyvät kompakti koko ja hyvä ulottuvuus, huipputason käyttömukavuus sekä erinomainen turvallisuus. Tällä kurottajalla tehdään varmaa tulosta niin sisällä kuin ulkona, urakkaluonteisissa hommissa ja jatkuvassa käytössä. Traktorityyppisillä renkailla varustettu ja reilun maavaran omaava kone on kuin kotonaan muun muassa erilaisilla työmailla, kierrätyskeskuksissa sekä maatalouden ja puutarha-alan käyttökohteissa. Kurottaja etenee nelivetoisen voimansiirron turvin erittäin hyvin myös pehmeillä ajopinnoilla, rinteissä sekä muissa haastavissa ympäristöissä.

Laadukas ja käyttövarma nelivetokurottaja kompaktissa koossa

Ausa T 204 Hx4 -kurottajan nimellinen nostokyky on 2000 kg ja koneella voi nostaa 4 metrin maksimikorkeuteen jopa 1500 kg:n kuormia. Kurottajan konepeiton alla murisee Kubotan valmistama Stage V -hyväksytty moottori. Koneen ohjaustapaa voidaan muuttaa työn aikana. Valittavissa ovat nelipyöräohjaus, etupyöräohjaus ja rapuohjaus, eli juuri oikea asetus kuhunkin työtilanteeseen. Kurottajan ohjaamo on kallistuva, mikä varmistaa nopean ja helpon huollon.   

Kurottajan hytti on suunniteltu on mukavaksi ja turvalliseksi työympäristöksi koneen kuljettajalle. Sivupuomirunkorakenteen ansiosta näkyvyys on erinomainen joka suuntaan, niin työskentelykohteeseen kuin muuhun ympäristöön. Työlaitteiden vaihtaminen, esimerkiksi trukkihaarukasta kauhaksi ja takaisin, on suunniteltu erittäin helpoksi ja nopeaksi. Kuljettajan ajomukavuutta ja turvallisuutta sekä työn sujuvuutta tukeviin vakiovarusteisiin lukeutuvat lisäksi ergonominen joystick-ohjain, sähköinen monitoiminäyttö sekä automaattinen turvavyön käytön tunnistus.   

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös kurottajien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet kurottajiin. Kysy myös kurottajien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 2000 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: max. 4300 mm

Moottori

Moottori: Kubota D1803-CR-T-E5B (32,8 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.