Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Maastotrukit

Maastotrukki Ausa C 351 Hx4 (diesel, 3500 kg)

Ausa C 351 Hx4 -maastorukki on raskaampien kuormien käsittelyssä ja vaativissa käyttöympäristöissä loistava huippumoderni työkone. Se on suunniteltu tuottamaan varmoja tuloksia muun muassa rakennus- ja purkutyömailla, satamissa, kierrätys- ja jätelaitoksissa sekä maa- ja metsäteollisuuden käyttökohteissa. Nelivetoisessa maastotrukissa on traktoreista tutut suuret renkaat ja reilu maavara, eli sen kanssa työskentely on sujuvaa ja turvallista myös soralla sekä upottavissa ja isompia korkeuseroja sisältävissä maastoissa. 

Suorituskykyinen maastotrukki ympärivuotiseen käyttöön

Ausa C 351 Hx4 -maastotrukin nimellinen nostokyky on 3500 kg ja sen suurin nostokorkeus on mastosta riippuen jopa 5400 mm. Trukin moottori on Kubotan valmistama ja Stage V -hyväksytty. Voimansiirto on hydrostaattinen. EcoMode-järjestelmä optimoi moottorin kierroslukuja automaattisesti, eli koneen tehokkuus, päästöt ja polttoaineen kulutus ovat aina optimaalisessa suhteessa toisiinsa. Myös koneen huolto on tehty helpoksi: kaikki ylläpitoa edellyttävät kohteet ovat helposti saavutettavissa kippaavan ohjaamon alla.  

C 351 Hx4 -maastotrukin kehitystyössä on panostettu merkittävästi myös käyttöturvallisuuteen ja ajamisen mukavuuteen. Uusi trukkimalli tarjoaa jopa 30 prosenttia edellistä mallia paremman näkyvyyden hytistä ulos, eli se täydellisen esteetön. Hill Holder -järjestelmä varmistaa, että trukki pysyy vakaasti paikoillaan myös jyrkissä mäissä tehtävissä kuormauksissa, nostoissa tai siirroissa. Käytön miellyttävyyttä ja työnteon tuloksellisuutta tukevat myös säädettävä penkki ja ohjauspyörä sekä digitaalinen näyttö, joka kertoo kaiken olennaisen koneen toiminnasta yhdellä vilkaisulla. Maastotrukin hydrauliikan ohjain on ergonominen joystick, joka varmistaa komentojen menevän perille hydrauliikkaan tarkasti ja varmasti.

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös kaikenlaisten vastapainotrukkien huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet trukkeihin. Kysy myös trukkien vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 3500 kg

Nostokorkeus

Nostokorkeus: 3300–5400 mm

Moottori

Moottori: Kubota V2403-CR E5B (31,2 kW)

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.