Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Pinoamisvaunut

Pinoamisvaunu Hyundai 10ES (sähkö, 1000 kg)

Hyundai 10ES on sähkökäyttöinen pinoamisvaunu, jonka suurin valttikortti on sen ketterä käytettävyys ahtaissakin tiloissa. Mitoiltaan kompaktin ja kääntösäteeltään lyhyen pinkkarin avulla saadaan aikaa varmoja tuloksia lukemattomissa erilaisissa materiaalinhallinnan käyttökohteissa – aina turvallisesti ja myös työnteon mukavuutta korostaen. Hyundai 10ES -pinontavaunu on kustannustehokas perinteisen trukin korvaaja muun muassa kuormien nostamiseen ja purkamiseen sekä materiaalien siirtämiseen paikasta toiseen yrityksen sisällä. Tämä pinkkari näyttää kyntensä myös keräily- ja hyllytystöissä päivästä ja vuodesta toiseen.

Pieni pinoamisvaunu, jolla suuri suorituskyky

Hyundai 10ES -pinoamisvaunun nimellinen nostokyky on tasan tonni ja sillä voidaan nostaa kuormat mastotyypistä riippuen jopa 3,3 metrin korkeuteen. Koneen AC-vaihtovirtatekniikkaan pohjautuvassa ajomoottorissa on mukavasti tehoa ja se on hiiliharjatonta tyyppiä, eli lähes täysin huoltovapaa. Koneen vakiovarustelistalta löytyvät muun muassa ryömintätoiminto, monitoiminäyttö, ergonominen ajoaisa sekä kehittyneet ajonopeuden- ja jarrutuksenohjausjärjestelmät. Ne kaikki tekevät pinoamisvaunun kanssa työskentelystä sujuvaa, mukavaa ja turvallista. Hyundai 10ES -pinkkarin akun vaihto on tehty helpoksi ja nopeaksi. Integroitu akkulaturi saatavissa lisävarusteena.

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös kaikenlaisten varastokoneiden huollon saralla. Saat kauttamme lisäksi laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet koneisiin. Kysy myös pinoamisvaunujen vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 1000 kg

Akku

Akku: Lyijy 24 V, 120 Ah

Kääntösäde

Kääntösäde: 1525 mm

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.