Hyundai-pinoamisvaunu nostaa lavaa hyllylle
Hyundai-pinoamisvaunu nostaa lavaa hyllylle
HyundaiVarastokoneet – Pinoamisvaunut – Hyundai

Pinoamisvaunut – Hyundai

Maailmanluokan pinoamisvaunut eli pinkkarit kovaan ammattikäyttöön

Pinoamisvaunut, eli logistiikka-alan termein pinkkarit, ovat varastojen yksi yleisimmistä konetyypeistä. Niillä voidaan siirtää ja käsitellä tehokkaasti erilaisia lavoille pakattuja materiaaleja ja kuormia. Hyundain sähkökäyttöiset pinoamisvaunut ovat luotettavia, turvallisia ja käyttäjäystävällisiä kuormajuhtia, jotka tekevät päivittäisestä työskentelystä mukavaa ja tuloksellista. Pitkän elinkaaren omaavina ketterinä koneina pinkkarit ovat loistava valinta yrityksille, joiden toimitilat eivät kokonsa puolesta mahdollista perinteisen trukin käyttöä tai joilla käyttötarve ei edellytä vastapainotrukin hankintaa.

Vahvarakenteiset ja monipuoliset pinoamisvaunut huippuominaisuuksin

Hyundain pinoamisvaunut on kehitetty ja valmistettu jatkuvaan ja vaativaan ammattilaiskäyttöön. Koneiden joukosta on löydettävissä juuri sopiva malli niin kevyempien kuin raskaampien kuormien sujuvaan käsittelyyn: pinkkareiden suurimmat nostokyvyt vaihtelevat 1000–1500 kg:n välillä.  

Koneiden ajaminen ja käyttö on kevytliikkeistä ja miellyttävän ergonomista pidemmissäkin työvuoroissa. Ajo- ja nosto- ja laskutoiminnot ovat suoraviivaisia, eli helppoja ja nopeita oppia jokaiselle. Pinontavaunujen haarukat on varustettu telipyörillä, mikä vahvistaa runkorakennetta, vakauttaa konetta ja helpottaa kynnysten yli ajamista. Pinkkareiden kääntösäteet ovat lisäksi lyhyitä, eli operointi on vaivatonta ja turvallista myös ahtaamilla käytävillä ja lastauslaitureilla.

Sähkökäyttöisten pinoamisvaunujen varusteisiin kuuluu lisäksi useita koneen suorituskykyä ja käyttöturvallisuutta tukevia ominaisuuksia kuten ryömintätoiminto, EPS-ohjaustehostin sekä älykkäät jarrutuksen- ja nopeudenohjausjärjestelmät. Koneiden ajoläpät ovat jousitettuja, mikä tuo mukavuutta ajoon epätasaisilla pinnoilla.  

Saatavilla on myös kaksoisnosto-ominaisuudella varustettu pinkkarimalli Hyundai 20EDPR, jonka avulla voidaan käsitellä kahta lavakuormaa yhtä aikaa. Kyseinen pinoamisvaunu on varusteltavissa myös kylmätilakäyttöön. 

Helposti huollettavat pinkkarit saavat logistiikan sujuvaan

Kaikki Hyundain pinoamisvaunut on valmistettu maailman parhaista, nimenomaan logistiikkakoneisiin tarkoitetuista komponenteista. Rungot ja hydrauliikkayksiköt ovat erittäin jämerää tekoa ja sähköjärjestelmät perustuvat luotettavaan AC-vaihtovirtatekniikkaan. 

Kaikki pinkkarimallit edellyttävät vain satunnaista huoltoa, ja huoltaminen on aina helppoa ja nopeaa. Seisonta-ajat ovat siis poikkeuksetta lyhyitä.

Tutustu Finnsiirron nopeasti toimitettavien pinoamisvaunujen valikoimaan alla olevien linkkien kautta ja ota yhteyttä. Me autamme sinua löytämään juuri omiin tarpeisiisi parhaiten soveltuvan pinkkarin.