Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Pinoamisvaunut

Pinoamisvaunu Hyundai 12ES (sähkö, 1200 kg)

Hyundai 12ES on sähkökäyttöinen ja vankkarakenteinen pinoamisvaunu, joka loistaa materiaalinkäsittelyn monipuolisissa töissä muun muassa logistiikan, teollisuuden, rakennusalan sekä vähittäiskaupan käyttökohteissa. Lavojen ja kuormien siirrot ja nostot sekä tuotteiden keräilyt ja hyllytykset sujuvat tällä pinkkarilla nopeasti ja turvallisesti – jatkuvalla tulosteholla työvuorosta toiseen. Hyundai 12ES -pinintavaunu on kustannustehokas, käyttövarma ja huoleton työkonevaihtoehto yrityksille, joilla ei ole mahdollisuutta investoida perinteiseen trukkiin tai joiden toimitilat ovat ajettavalle trukille liian ahtaat.

Kompakti pinoamisvaunu täynnä suorituskykyä 

Hyundai 12ES -pinoamisvaunun nimellinen nostokyky on 1200 kg ja sillä voidaan nostaa kuormat mastotyypistä riippuen jopa 3,3 metrin korkeuteen. Koneen AC-sähkötekniikkaan pohjautuva ajomoottori on hiiliharjaton, eli lähes täysin huoltovapaa. Tämän pinkkarimallin vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa ryömintätoiminto, monitoiminäyttö, ergonominen ajoaisa sekä kehittyneet ajonopeuden- ja jarrutuksenohjausjärjestelmät. Koneen hallinta ja käyttö on siis tarkkaa, vakaata ja kuljettajalle miellyttävää kaikissa tilanteissa. Myös koneen akun vaihto on tehty helpoksi ja nopeaksi. Integroitu akkulaturi saatavissa lisävarusteena.

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös kaikenlaisten varastokoneiden huollon saralla. Saat kauttamme lisäksi laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet koneisiin. Kysy myös pinoamisvaunujen vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 1200 kg

Akku

Akku: Lyijy 24 V, 120 Ah

Kääntösäde

Kääntösäde: 1525 mm

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.