Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Pinoamisvaunut

Pinoamisvaunu Hyundai 12ESN (sähkö, 1200 kg)

Hyundai 12ESN on ketteräliikkeinen ja suuria tuloksia tuottava pinoamisvaunu, joka näyttää kilpailijoilleen kaapin paikan lukemattomissa erilaisissa käyttökohteissa. Turvallisuutta, käyttömukavuutta ja suorituskykyä tarjoava pinkkari on erinomainen työkone yrityksille, jotka toimivat ahtaammissa tiloissa tai joilla ei ole muuten mahdollisuutta investoida perinteiseen ajettavaan trukkiin. Hyundai 12ESN -pinoamisvaunun tuo sujuvuutta ja tehokkuutta kuormien siirtämiseen, nostamiseen ja purkamiseen muun muassa teollisuudessa, rakennuksilla ja jakelukeskuksissa. Pitkän elinkaaren omaava kone toimii verrattomana apuna myös vähittäiskaupan ja logistiikan keräily- ja hyllytystöissä.

Kompakti, helppokäyttöinen ja huoltovapaa pinoamisvaunu

Hyundai 12ESN -pinoamisvaunun nimellinen nostokyky on 1200 kg ja sen suurin nostokorkeus on mastotyypistä riippuen 1,6 tai 1,95 m. Laadukkaista komponenteista valmistettu ja luotettavalla AC-vaihtovirtatekniikalla varustettu työkone on lähes täysin huoltovapaa. Ohjausaisa on pitkä ja näkyvyys kuormaan on hyvä. Ominaisuudet tukevat koneen päivittäisen käytön turvallisuutta. Kestävät polyuretaanipyörät ovat kooltaan isot ja tuplarakenteiset, eli kone rullaa hyvin ja käyttäytyy vakaasti myös isojen kuormien kanssa.  

Hyundai 12ESN -pinkkarin vakiovarusteluun kuuluvat muun muassa integroitu laturi, ryömintätoiminto, monitoiminäyttö, ergonominen ajoaisa sekä kehittyneet ajonopeuden- ja jarrutuksenohjausjärjestelmät. Ominaisuudet tukevat pinoamisvaunun käytön turvallisuutta, käyttömukavuutta ja tuloksellisuutta kaikissa tilanteissa. 

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös kaikenlaisten varastokoneiden huollon saralla. Saat kauttamme lisäksi laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet koneisiin. Kysy myös pinoamisvaunujen vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 1200 kg

Akku

Akku: Lyijy 24 V, 80 Ah

Kääntösäde

Kääntösäde: 1338 mm

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.