Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Pinoamisvaunut

Pinoamisvaunu Hyundai 15ES (sähkö, 1500 kg)

Hyundai 15ES -pinoamisvaunu on ketterä ja huipputason suorituskykyä tarjoava työkone, jonka ominaisuuksissa yhdistyvät tuloksellisuus, turvallisuus ja käytön miellyttävyys. Tällä pinkkariksi kutsutulla vankkarakenteisella koneella voidaan korvata perinteinen ajettava haarukkatrukki kustannustehokkaasti monissa erilaisissa käyttökohteissa. Hyundai 15ES -pinoamisvaunun tuo sujuvuutta ja varmuutta kuormien siirtämiseen, nostamiseen ja purkamiseen muun muassa jakelukeskuksissa, teollisuudessa, rakennuksilla ja erilaisissa varastoissa. Lisäksi se toimii verrattomana apuna vähittäiskaupan keräily- ja hyllytystöissä.

Vahvalla akulla varustettu pinoamisvaunu, joka ei juuri huoltoa kaipaa

Hyundai 15ES -pinontavaunun nimellinen nostokyky on 1500 kg ja sen suurin nostokorkeus on mastotyypistä riippuen jopa 5,6 metriä. Koneen hiiliharjaton ajomoottori pohjautuu AC-vaihtovirtatekniikkaan, eli se on käytössä tehokas ja lähes täysin huoltovapaa. Koneen 300 Ah:n akussa riittää tehoa pidempiinkin työvuoroihin, ja akku on lisäksi helposti ja nopeasti vaihdettavissa. Pinoamisvaunussa on lisäksi suurikokoiset tuplapyörät, jotka on valmistettu erittäin kestävästä polyuretaanista. Laite etenee vakaasti ja kääntyy sujuvasti raskaidenkin kuormien kanssa. 

Pinkkarin vakiovarustelistalla on reilusti mittaa: ryömintätoiminto, pysäköintijarru, monitoiminäyttö, ergonominen ajoaisa sekä kehittyneet ajonopeuden- ja jarrutuksenohjausjärjestelmät. Muun muassa näiden ominaisuuksien yhteissummana laitteen käyttö on turvallista, tuloksellista ja kuljettajalle miellyttävää kaikissa tilanteissa. Integroitu akkulaturi saatavissa lisävarusteena.

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös kaikenlaisten varastokoneiden huollon saralla. Saat kauttamme lisäksi laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet koneisiin. Kysy myös pinoamisvaunujen vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 1500 kg

Akku

Akku: Lyijy 24 V, 300 Ah

Kääntösäde

Kääntösäde: 1525 mm

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.