Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Pinoamisvaunut

Pinoamisvaunu Hyundai 15ESR (sähkö, 1500 kg)

Hyundai 15ESR on huippuluokan tuloksia tuottava sähkötoiminen pinoamisvaunu raskaaseen päivittäiseen käyttöön. Tämä luotettava ja ketteräliikkeinen pinkkari on loistava valinta käyttökohteisiin, joissa käsitellään isoja materiaalimääriä niin sanotusti jatkuvalla syötöllä. Pinoamisvaunun rakenne on erittäin vankkaa tekoa ja sen ominaisuuksissa korostuvat hyvän suorituskyvyn ohella myös käytön mukavuus ja turvallisuus. Hyundai 15ESR on kustannustehokas, pitkäikäinen ja tuloksellinen konevalinta kohteisiin, joissa ei voida työskennellä perinteisellä ajettavalla trukilla. Kuormien siirrot, purut ja muut materiaalien käsittelyt sekä hyllytys- ja keräilytyöt hoituvat sujuvasti kaikissa tilanteissa!        

Tehokas ja luotettava pinoamisvaunu jatkuvaan käyttöön

Hyundai 15ESR -pinontavaunun nimellinen nostokyky on 1500 kg ja mastomallista riippuen sillä voidaan nostaa kuormia jopa 5,6 metrin korkeuteen. Koneen akun kapasiteetti on hulppeat 300 Ah, eli virtaa riittää yhdellä latauksella pidempienkin työvuorojen alusta loppuun asti. Pinkkarin komponentit ovat laadukkaita ja kestäviä ja sen sähkötekniikka perustuu luotettavaan AC-vaihtovirtaan. Isokokoiset polyuretaanirenkaat kestävät kovaakin kulutusta ja rullaavat hyvin monilla eri pinnoilla. Koneen akun vaihtaminen on erittäin helppoa ja nopeaa. 

Hyundai 15ESR -pinoamisvaunun vakiovarustelistalta löytyvät muun muassa EPS-ohjaustehostin, jousitettu kuljettajan seisontaläppä, maston laskun vaimennus- ja ryömintätoiminnot, monitoiminäyttö, ergonominen ajoaisa sekä kehittyneet ajonopeuden- ja jarrutuksenohjausjärjestelmät. Ominaisuudet tekevät laitteen käytöstä tehokasta, turvallista ja miellyttävää. Integroitu laturi saatavissa lisävarusteena. 

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös kaikenlaisten varastokoneiden huollon saralla. Saat kauttamme lisäksi laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet koneisiin. Kysy myös pinoamisvaunujen vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 1500 kg

Akku

Akku: Lyijy 24 V, 300 Ah

Kääntösäde

Kääntösäde: 1655 mm

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.