Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Pinoamisvaunut

Pinoamisvaunu Hyundai 20EDPR (sähkö, 2000 kg)

Hyundai 20EDPR on sähkökäyttöinen pinoamisvaunu eli pinkkari, joka suoriutuu erilaisista materiaalinkäsittelyn töistä huippulaadukkaan trukin tapaan – luotettavasti, turvallisesti ja tuloksellisesti päivästä toiseen. Kaksoisnosto-ominaisuudella varustettu pinoamisvaunu on loistava konevalinta yrityksille, jotka toimivat ahtaammissa tiloissa tai joilla ei ole muuten mahdollisuutta investoida kustannuksiltaan kalliimpaan täysveriseen haarukkatrukkiin. Sähkötoiminen Hyundai 20EDPR -pinkkari on työkone, jolla voidaan nostaa ja siirtää raskaitakin lavoja sekä suuria määriä erilaisia kuormia muun muassa teollisuudessa, logistiikassa sekä vähittäiskaupan varastoissa.

Sähkökäyttöinen pinoamisvaunu konemaailman huipulta

Hyundai 20EDPR -pinontavaunun nimellinen nostokyky on 2000 kg ja sillä voidaan nostaa kuormia mastomallista riippuen jopa 2,5 metrin korkeuteen. Kaksoisnosto-ominaisuuden ansiosta koneella voidaan käsitellä kahta korkeintaan 1000 kg:n painoista lavakuormaa yhtä aikaa ja saavuttaa näin tulokset tuplatehokkuudella! Koneen ajomoottori on hiiliharjaton, eli lähes täysin huoltovapaa. 

Ajomukavuutta, käyttöturvallisuutta ja työn sujuvuutta varmistavat EPS-ohjaustehostin, ryömintätoiminto, jousitettu kuljettajan ajoläppä, ergonominen ajoaisa sekä kehittyneet ajonopeuden- ja jarrutuksenohjausjärjestelmät. Hyundai 20EDPR -pinkkarin akun vaihto on helppoa ja nopeaa, eli turhat tauot pysyvät minimissään myös pidemmissä työvuoroissa. Kylmätilakäytön (-18 °C) erikoisvarustelu saatavissa lisävarusteena.

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös kaikenlaisten varastokoneiden huollon saralla. Saat kauttamme lisäksi laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet koneisiin. Kysy myös pinoamisvaunujen vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 2000 kg (2 x 1000 kg)

Akku

Akku: Lyijy 24 V, 240 Ah

Kääntösäde

Kääntösäde: 1600 mm

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.