Takaisin hakutuloksiin

Lavansiirtovaunu Hyundai 15EP (sähkö, 1500 kg)

Hyundai 15EP on perässäkäveltävä sähkötoiminen lavansiirtovaunu, jolla saadaan aikaan vaikuttavia tuloksia monissa erilaisissa käyttökohteissa. Luotettavalla AC-vaihtovirtatekniikalla varustettu ja laadukkaista komponenteista valmistettu lavansiirtovaunu on varma valinta työkoneeksi muun muassa varastoihin ja logistiikkakeskuksiin sekä teollisuuden ja vähittäiskaupan käyttökohteisiin. Leikkisästi myös sähköpässiksi kutsutun laitteen fyysiset mitat ovat maltilliset ja sen kääntyvyys on hyvä, eli koneen kanssa voidaan työskennellä turvallisesti ja tuloksellisesti myös ahtaissa kohteissa. 

Sähkökäyttöinen lavansiirtovaunu saa hommat sujumaan

Hyundai 15EP -sähköpumppukärryssä riittää nostokapasiteettia monenlaisille lavakuormille: sen nimellinen nostokyky on 1500 kg. Koneen runko, ohjauspuomi ja polyuretaanipyörät ovat erittäin lujarakenteisia ja sen yleinen ylläpito edellyttää vain vähän huoltoa. Lavansiirtovaunussa on tehokas hiiliharjaton ajomoottori, jonka ansiosta kuormien siirtäminen on mukavaa ja tuloksellista myös pidempien etäisyyksien päähän, esimerkiksi teollisuuslaitoksen osastolta toiselle. Vakiovarusteisiin kuuluvat lisäksi ryömintätoiminto, ergonominen ajokahva, työturvallisuutta lisäävä hätäkytkin sekä akuston laturi. 

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös kaikenlaisten varastokoneiden huollon saralla. Saat kauttamme lisäksi laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet koneisiin. Kysy myös lavansiirtovaunujen ja pinontavaunujen vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 1500 kg

Akku

Akku: Geeli 24 V, 80 Ah

Kääntösäde

Kääntösäde: 1347 mm

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.