Hyundai-lavansiirtovaunu sisällä rekan perävaunussa
Hyundai-lavansiirtovaunu sisällä rekan perävaunussa
HyundaiVarastokoneet – Pumppukärryt ja lavansiirtovaunut – Hyundai

Pumppukärryt ja lavansiirtovaunut – Hyundai

Luotettavat ja suorituskykyiset varastokoneet kaikenlaisille lavakuormille

Pumppukärryt, haarukkavaunut ja lavansiirtovaunut ovat varasto- ja materiaalilogistiikan perustyökaluja, joilla voidaan siirtää ja nostaa monia erilaisia lavakuormia tehokkaasti. Hyundain kuljettajan ajoläpällä varustetut ja perässäkäveltävät koneet tarjoavat omistajalleen ja käyttäjälleen koko joukon lyömättömiä etuja: suorituskykyä, helppokäyttöisyyttä ja turvallisuutta niin jatkuvaan kuin satunnaisempaan käyttöön. Vankkarakenteisilla ja ketteräliikkeisillä pumppukärryillä ja lavansiirtovaunuilla saadaan aikaan erinomaisia tuloksia kohteessa kuin kohteessa – työvuorosta ja vuodesta toiseen.

Helppokäyttöiset pumppukärryt, lavansiirtovaunut ja haarukkavaunut

Hyundain pumppukärryt ja lavasiirtovaunut on valmistettu kovaan ammattikäyttöön ja niiden suurimmat nostokyvyt ulottuvat aina 2500 kg:aan asti. Koneiden ajaminen ja käyttö on kevytliikkeistä ja miellyttävän ergonomista pidemmissäkin työvuoroissa. Ajo- ja nosto- ja laskutoiminnot ovat suoraviivaisia, eli helppoja ja nopeita oppia jokaiselle. Haarukka- ja lavansiirtovaunujen kääntösäteet ovat lisäksi lyhyitä, eli koneiden operointi on vaivatonta myös ahtaamilla käytävillä ja lastauslaitureilla niin kuorman kanssa kuin ilman kuormaa.  

Pumppukärryjen ja lavansiirtovaunujen haarukat on varustettu telipyörillä, mikä tekee kuormien ottamisesta kyytiin mutkatonta ja nopeaa. Sähkökäyttöisten lavansiirtovaunujen vakiovarusteisiin kuuluu lisäksi useita koneen suorituskykyä ja käyttöturvallisuutta tukevia ominaisuuksia kuten EPS-ohjaustehostin sekä älykkäät jarrutuksen- ja nopeudenohjausjärjestelmät.

Laadukkaiden pumppukärryjen ja lavansiirtovaunujen huolto on mutkatonta

Pitkän elinkaaren omaavat Hyundai-varastokoneet on rakennettu valmistajalle tyypilliseen tapaan luotettavista ja erinomaista suorituskykyä tukevista komponenteista. Hyundain koneissaan käyttämät hydrauliikkayksiköt ovat käytännössä täysin huoltovapaita, mikä varmistaa työnteon olevan pysyvästi sujuvaa ja tehokasta. 

Sähkökäyttöiset lavansiirtovaunut on kaikki varustettu luotettavalla ja suorituskykyisellä AC-vaihtovirtatekniikalla sekä tehokkailla ja helposti ladattavilla akuilla. Saatavilla on sekä lyijy- että Li-ion-vakioakulla varustettuja konemalleja.

Tutustu Finnsiirron nopeasti toimitettavien pumppukärryjen ja lavansiirtovaunujen valikoimaan alla olevien linkkien kautta ja ota yhteyttä myyntiimme. Me autamme sinua löytämään juuri omiin tarpeisiisi parhaiten soveltuvan koneen.