Takaisin hakutuloksiin

Lavansiirtovaunu Hyundai 15EPML (Li-Ion, 1500 kg)

Hyundai 15EPML on laadustaan tunnetun valmistajan uutuusmalli sähkökäyttöisten pumppukärryjen markkinoille. Tämä vankkarakenteinen ja modernilla AC-vaihtovirtatekniikalla varustettu sähköpässi tarjoaa luotettavaa suorituskykyä myös jatkuvaan ja vaativaan käyttöön. Käyttäjäystävällinen sähköhaarukkavaunu tukee tuloksellista tekemistä muun muassa varastoissa ja jakelukeskuksissa sekä vähittäiskaupan ja teollisuuden käyttökohteissa. Kompaktin rakenteensa ja hyvän kääntyvyytensä ansiosta sähkökäyttöisen lavansiirtovaunun käsittely on turvallista ja sujuvaa myös kapeilla käytävillä ja muissa ahtaissa sisätiloissa.  

Tehokas lavansiirtovaunu laadukkaalla Li-Ion-akustolla

Hyundai 15EPML -lavansiirtovaunu on materiaalinhallinnan varmatoiminen työkone, jolla voidaan käsitellä jopa 1500 kg:n kuormia. Sähköpumppukärryn runkorakenne on erittäin vankkaa tekoa ja laitteessa on tehokas hiiliharjaton ajomoottori. Laadukkaasta ja helposti vaihdettavasta Li-Ion-akusta virtansa saava ajomoottori tekee kuormien siirroista sujuvia myös pidempien etäisyyksien päähän, esimerkiksi tehtaan tuotanto-osastolta varastoon. Sähköisen lavansiirtovaunun vetoaisa on muotoiltu ergonomisesti varmistamaan työskentelyn miellyttävyys pidempienkin vuorojen aikana. Työturvallisuutta tukevat pumppukärryn hätäkytkin ja suuntamerkkivalo, jotka ovat molemmat vakiovarusteita. Myös LI-Ion-akuston laturi kuuluu samaan pakettiin. 

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös kaikenlaisten varastokoneiden huollon saralla. Saat kauttamme lisäksi laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet koneisiin. Kysy myös lavansiirtovaunujen ja pinontavaunujen vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 1500 kg

Akku

Akku: Li-Ion 48 V,20 Ah

Kääntösäde

Kääntösäde: 1424 mm

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.