Takaisin hakutuloksiin

Lavansiirtovaunu Hyundai 18EP (sähkö, 1800 kg)

Hyundai 18EP on perässäkäveltävä sähkökäyttöinen lavansiirtovaunu, joka tuo materiaalinkäsittelyyn tehokkuutta muun muassa jakelukeskuksissa ja varastoissa sekä teollisuuden ja vähittäiskaupan käyttökohteissa. Vankkarakenteisen ja AC-vaihtovirtatekniikalla varustetun lavansiirtovaunun ominaisuuksissa korostuvat helppokäyttöisuus ja turvallisuus – ja mikä tärkeintä – loistava suorituskyky vaativissakin työtilanteissa. Ammattikielellä myös sähköpässinä tunnetun työkoneen mitat ovat maltilliset ja sen kääntösäde on pieni, eli työskentely on sujuvaa myös ahtaissa halleissa ja kapeilla käytävillä. 

Sähkökäyttöinen lavansiirtovaunu täynnä tuloksellista työtehoa

Hyundai 18EP -sähköhaarukkavaunun nimellinen nostokyky on 1800 kg. Kone on varustettu lujasta polyuretaanista valmistetuilla tuplapyörillä sekä mukavasti tehoa tarjoavalla ja vain vähän huoltoa kaipaavalla hiiliharjattomalla moottorilla. Tämä lavansiirtovaunu on kustannustehokas ja pitkäikäinen työkone, jonka kanssa myös painavat kuormat siirtyvät mutkattomasti ja sujuvasti suurempienkin etäisyyksien välillä. Sähköpumppukärryn vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa ryömintätoiminto, ergonominen ajokahva, hätäkytkin ja helposti vaihdettava akku. Integroitu akkulaturi saatavissa lisävarusteena. 

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös kaikenlaisten varastokoneiden huollon saralla. Saat kauttamme lisäksi laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet koneisiin. Kysy myös lavansiirtovaunujen ja pinontavaunujen vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 1800 kg

Akku

Akku: Lyijy 24 V, 160 Ah

Kääntösäde

Kääntösäde: 1367 mm

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.