Takaisin hakutuloksiin

Lavansiirtovaunu Hyundai 20EP (sähkö, 2000 kg)

Hyundai 20EP -sähköpumppukärry on moderni työkone, joka saa materiaalilogistiikan työprosessit luistamaan muun muassa erilaisissa varastoissa ja tuotantotiloissa sekä jakelukeskuksissa. Suorituskykyä, turvallisuutta ja käyttömukavuutta korostava perässäkäveltävä lavansiirtovaunu on valmistettu maailman parhaista komponenteista ja sen rakenne on lujaa tekoa. Koneen elinkaari on erittäin pitkä ja sen ylläpito edellyttää vain kevyttä huoltoa. Hyundai 20EP on kustannustehokas ”sähköpässi”, eli loistava valinta niin pienille kuin suuremmille yrityksille!  

Sähkökäyttöinen lavansiirtovaunu tulokselliseen työhön

Sähköisellä Hyundai 20EP -lavansiirtovaunulla voidaan nostaa maksimissaan 2000 kg:n kuormia. Lavansiirtovaunun vakiopyörät on valmistettu hyvin kulusta kestävästä polyuretaanista ja koneessa on käytännössä huoltovapaa hiiliharjaton ajomoottori. Tällä luotettavalla ja tehokkaalla työkoneella on ilo siirtää lavoja ja muita kuormia suurempienkin etäisyyksien välillä, esimerkiksi varastosta tuotantoon tai toisin päin. Sähkölavansiirtovaunun vakiovarustelu pitää sisällään muun muassa ergonomisen ajoaisan, ryömintätoiminnon sekä hätäkatkaisijan. Laitteen akku on helposti vaihdettava sorttia, eli tulosta syntyy jatkuvasti pidemmissäkin työvuoroissa. Lisävarusteina on saatavissa muun muassa kätevä integroitu akkulaturi sekä työturvallisuutta lisäävä jalkasuoja.    

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös kaikenlaisten varastokoneiden huollon saralla. Saat kauttamme lisäksi laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet koneisiin. Kysy myös lavansiirtovaunujen ja pinontavaunujen vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 2000 kg

Akku

Akku: Lyijy 24 V, 210 Ah

Kääntösäde

Kääntösäde: 1400 mm

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.