Takaisin hakutuloksiin

Lavansiirtovaunu Hyundai 20EPR (sähkö, 2000 kg)

Hyundai 20EPR -lavansiirtovaunu on modernin logistiikka-alan kuormajuhta vailla vertaa. Ajoläpällä varustettu sähkötoiminen lavansiirtovaunu on kehitetty suorituskykyiseksi, turvalliseksi ja erittäin varmatoimiseksi koneeksi, jolla tehdään hyvää tulosta tänään ja vielä vuosienkin päästä! Lavansiirtovaunu on kauttaaltaan erittäin vankkaa tekoa ja se on varustettu kehittyneellä AC-sähkötekniikalla. Kone loistaa kustannustehokkuudellaan ja huipputason käyttöominaisuuksillaan monissa erilaisissa materiaalinhallinnan kohteissa, muun muassa vähittäiskaupan varastoissa ja teollisuuden tuotantolaitoksissa.  

Sähkökäyttöinen lavansiirtovaunu täynnä tehoa jatkuvaan käyttöön

Sähköisessä Hyundai 20EPR -lavansiirtovaunussa riittää kapasiteettia suurempienkin lavakuormien päivittäiseen käsittelyyn, koneen nostokyky on 2000 kg. Lavansiirtovaunun moottori on hiiliharjaton, eli lähes täysin huoltovapaa. Työnteon miellyttävyyttä, turvallisuutta ja tuloksellisuutta tukevat EPS-ohjaustehostin, jousitettu kuljettajan ajoläppä sekä älykkäät jarru- ja nopeudensäätöjärjestelmät. Koneen vakiopyörät ovat erittäin kestävää ja hyvin rullaavaa polyuretaania. 

Hyundai 20EPR -mallin vakiovarusteisiin kuuluvat muun muassa ergonominen ajoaisa, ryömintätoiminto ja hätäkatkaisija. Lavansiirtovaunun akun vaihto onnistuu erittäin nopeasti ja mutkattomasti, eli työteho pysyy hyvällä tasolla myös pidemmissä työvuoroissa. Lisävarusteena on saatavissa muun muassa kätevä integroitu akkulaturi.    

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös kaikenlaisten varastokoneiden huollon saralla. Saat kauttamme lisäksi laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet koneisiin. Kysy myös lavansiirtovaunujen ja pinontavaunujen vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 2000 kg

Akku

Akku: Lyijy 24 V, 240 Ah

Kääntösäde

Kääntösäde: 1550 mm

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.