Takaisin hakutuloksiin

Lavansiirtovaunu Hyundai 25EPR (sähkö, 2500 kg)

Hyundai 25EPR on maineikkaan valmistajan sähkökäyttöisten lavansiirtovaunujen mallistossa kaikkein voimakkain työkone. Moderni ja vankkarakenteinen lavansiirtovaunu on varustettu kuljettajan ajoläpällä sekä laadukkaalla AC-vaihtovirtatekniikalla, jotka tuovat mukavuutta ajoon ja tuloksellisuutta jokaiseen työpäivään. Tämä kustannustehokas ja pitkän elinkaaren omaava sähköpässi on työkone, joka vakuuttaa suorituskyvyllään ja kehittyneillä ominaisuuksillaan niin teollisuuden, logistiikan kuin vähittäiskaupan käyttökohteissa! 

Sähkökäyttöinen ja kuljettajan seisontaläpällä varustettu lavansiirtovaunu kovaan käyttöön

Hyundai 25EPR -lavansiirtovaunun nimellinen nostokyky on 2500 kg, eli se ei hyydy raskaidenkaan lavakuormien käsittelyssä. Koneessa on hiiliharjaton moottori, EPS-ohjaustehostin sekä älykkäät ajonopeuden ja jarrutuksen ohjausjärjestelmät, jotka tarjoavat monia hyötyjä niin käyttömukavuuden, turvallisuuden, huollon kuin tuottavuuden näkökulmista. Koneen vakiopyörät ovat polyuretaania, joka kestää materiaalina erittäin hyvin käyttöä. Lavansiirtovaunun seisontaläppä on jousitettu ja ohjauspuomi ergonominen, eli ajaminen on miellyttävää myös pidemmissä työvuoroissa.   

Hyundai 25EPR -mallin vakio-ominaisuuksiin kuuluvat muun muassa ryömintätoiminto sekä työturvallisuutta varmistava hätäkatkaisija. Lavansiirtovaunun akun vaihto tapahtuu käden käänteessä, eli tuloksellisuus pysyy jatkuvasti hyvällä tasolla. Lisävarusteena on saatavissa muun muassa kätevä integroitu akkulaturi.    

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös kaikenlaisten varastokoneiden huollon saralla. Saat kauttamme lisäksi laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet koneisiin. Kysy myös lavansiirtovaunujen ja pinontavaunujen vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 2500 kg

Akku

Akku: Lyijy 24 V, 240 Ah

Kääntösäde

Kääntösäde: 1550 mm

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.