Takaisin hakutuloksiin

Pumppukärry Hyundai 25HP (2500 kg)

Hyundai 25HP on vahvarakenteinen ja helppokäyttöinen pumppukärry, jolla siirtyy lavat ja muut kuormat turvallisesti ja tuloksellisesti päivästä toiseen. Lavansiirtovaununakin tunnettu varmatoiminen työkone on kehitetty kovaan käyttöön muun muassa varastoihin, jakelukeskuksiin, teollisuuteen sekä rakennustyömaille. Hyundai 25HP -pumppukärry on erinomainen valinta myös vähittäiskaupan käyttökohteisiin, esimerkiksi tuotteiden hyllytystyön avuksi. Kompaktin rakenteen ja 210-asteisen käännön ansiosta pumppukärry soveltuu mainiosti lavojen siirtoon ja käsittelyyn ahtaammissakin tiloissa.  

Tukevarakenteinen ja erittäin helposti huollettava pumppukärry

Hyundai 25HP -lavansiirtovaunussa on vahva hydrauliikkapumppu ja sillä voidaan käsitellä jopa 2500 kg:n kuormia – suorituskykyä löytyy lukemattomiin erilaisiin tilanteisiin ja tarpeisiin. Vahvalla teräsrungolla varustetussa ja vain vähän huoltoa edellyttävässä pumppukärryssä on vakiovarusteena hyvin rullaavat ja käyttöä kestävät polyuretaanipyörät. Saatavilla on myös muita pyörämateriaaleja, kuten parempaa pitoa tarjoava kumi. Pumppukärryn etuosassa on tuplatelirakenne, joka tuo vakautta ja tehokkuutta erimuotoisten ja -painoisten kuormien käsittelyyn. Kynnyspyörä tekee puolestaan materiaalien siirtämisestä sujuvaa myös epätasaisilla pinnoilla ja kynnysten yli. 

Hyundai 25HP -lavansiirtovaunu on saatavissa pikanosto-ominaisuudella, jonka avulla haarukat nousevat 5 pumppauksella maksimikorkeudelle. Tehokkuutta tekemiseen entisestään! 

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös kaikenlaisten varastokoneiden huollon saralla. Saat kauttamme lisäksi laadukkaat ja luotettavat varaosat ja lisävarusteet koneisiin. Kysy myös lavansiirtovaunujen ja pinontavaunujen vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Nostokyky

Nostokyky: 2500 kg

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.