Erikokoisia trukin renkaita lavetilla

Renkaat työkoneisiin

Trukkien renkaat ja vanteet asiantuntemuksella 

Tarvitsitpa renkaita trukkiin, kurottajaan tai muuhun työkoneeseen, meiltä löydät ajoosi ja töihisi parhaat ja kestävimmät rengasmerkit. 

Erilaisiin käyttöympäristöihin ja -tarpeisiin tarkoitetut trukit vaativat tietyntyyppiset renkaat toimiakseen parhaalla mahdollisella tavalla: puhkeamattomat umpikumirenkaat sisäkäyttöön, talvikuvioidut renkaat lumelle, traktorikuvioidut maastoon, tahraamattomat renkaat vaaleille ja uusille lattiapinnoille sekä ilmakumirenkaat miellyttävään ulkoajoon. Asiantunteva henkilökuntamme on pitkällä kokemuksellaan valinnut tarjolle luotettavaa laatua, joka kestää ja pitää.

Korkealaatuisiin renkaisiin ja vanteisiin kannattaa satsata, sillä niillä varmistat työkoneen suorituskyvyn, lisäät käyttömukavuutta ja -turvallisuutta sekä ylläpidät kaluston jälleenmyyntiarvoa. Tasokas vannevarastomme kattaa yleiset vannekoot ja pulttijaot kaiken kokoisiin ja kaiken merkkisiin trukkeihin ja muihin työkoneisiin. 

Oikea rengas oikeaan paikkaan

Trukin käyttötilanteet vaikuttavat renkaiden valintaan merkittävin tavoin. Joustokumirengas sopii moniin erilaisiin ajo-olosuhteisiin, ja niin ulko- kuin sisäkäyttöönkin. Se on luotettava valinta tilanteisiin, joissa on korkeampi riski renkaan puhkeamiselle. Kustannustehokas talvikuvioitu ilmakumirengas puolestaan pitää paremmin talven haastavissa olosuhteissa ja on pehmeämpi ajettava, mutta sen puhkeamisriski esimerkiksi teollisuusalalla on suurempi.

Lisäksi jos käyttöalusta on vaalea, kannattaa valita rengas, joka ei tahraa alustaa. Meidän valikoimastamme löytyvät niin yleisimmät mallit kuin harvinaisemmatkin, joten tuotetoimitus on nopea ja sujuva. 

Talvi tulossa? Tutustu myös lumiketju- ja nastavalikoimaamme

Suoraan varastostamme, muun muassa:

  • Ilmakumirenkaat
  • Umpikumirenkaat
  • Joustokumirenkaat
  • Erikoismallit
  • Halkaistavat vanteet
  • Lukkovanteet
  • Kiinnityspultit
  • Kiilat

Etsitkö tiettyä lisälaitetta tai -varustetta? Haluatko lisätietoa tuotteistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.