Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – LM Trac

Ympäristön­hoitokone LM Trac 587

Ympäristönhoitokone LM Trac 587 on kokoluokkansa myydyimpiä työkoneita – ja syy siihen on selvä! Tämä mittoihinsa nähden varsin tehokas kone suoriutuu suurista ja pienemmistä koneurakoista loistavin tuloksin kaikkina vuodenaikoina. LM Trac 587 on suunniteltu ja valmistettu Suomessa suomalaisiin oloihin, erityisesti taajama-alueiden kiinteistönhoidon ja ympäristönhoidon tarpeisiin. Kone on rakenteeltaan vankka ja ohjattavuudeltaan ketterä, mikä tuo turvallisuutta työskentelyyn etenkin ahtaissa käyttökohteissa kuten pihoilla ja kujilla.

Kuormaaja, hiekotuskone, lumiaura, imulakaisukone – yhdestä on moneksi!

LM Trac 587 voidaan varustaa useilla erilaisilla LM Tools -työlaitteilla, kuten keräävällä harjalaitteella, hiekottimella, hakettimella, auralla tai kauhalla. Esimerkiksi LM Toolsin keräävällä harjalaitteella varustettuna tämä kone toimii täysverisenä imuautona tai lakaisukoneena: kevään hiekotushiekkojen puhdistukset hoituvat ripeästi ja työnjälki on priimaa – ja asiakkaasi kiittää!

Vääntöä, tehoa ja säätömahdollisuuksia jokaiseen lähtöön

LM Trac 587 -ympäristönhoitokoneen paino ilman työlaitteita on noin 4 tonnia ja sen voimanlähteenä toimii Stage V -hyväksytty Kohler KDI 2504 TCR -turbodieselmoottori. Luotettavasta koneesta irtoaa kuskin käyttöön 75 hevosvoiman bruttotehot. Huoltaminenkin on helppoa, sillä konepeitto aukeaa kunnolla taakse myös hiekotuslaitteen ollessa paikoillaan. Konemallissa on lisäksi kuormantunnistava hydrauliikka sekä portaattomasti säätyvä ajoalue, mitkä varmistavat jatkuvasti optimaalisen tehokkuuden ja saumattoman voimansiirron erilaisten työtehtävien aikana. Modernit ajo- ja työtilojen ohjelmointimahdollisuudet pitävät puolestaan polttoaineen kulutuksen kurissa, eli hillitsevät päästöjä ja tukevat koneen käytön taloudellisuutta.

Miellyttävää työntekoa turvallisuutta korostaen

LM Trac 587 -ympäristönhoitokoneen tilava ohjaamo on suunniteltu kuljettajan työmukavuutta korostaen: kaikki hallintalaitteet ovat nopeasti käden ulottuvilla ja sisätilojen melutaso on erittäin maltillinen. Myös näkyvyys ulos eri suuntiin on harvinaisen hyvä. Koneen vakiovarusteisiin kuuluu ilmastointi sekä kookas värinäyttö, joka antaa kuljettajalle monipuolisesti tietoa koneen toiminnasta yhdellä vilkaisulla.

Me Finnsiirrolla palvelemme joustavasti ja ripeästi myös ympäristönhoitokoneiden huollon saralla. Saat kauttamme myös laadukkaat ja luotettavat varaosat ympäristönhoitokoneisiin.  Kysy myös ympäristönhoitokoneiden vuokrausta – räätälöimme palvelupaketin yrityksesi yksilöllisten tarpeitten mukaan.

Paino

Paino: 3850 kg

Moottori

Moottori: Kohler KDI 2504 TCR (55 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Moottori ja voimansiirto

Moottori ja voimansiirto
Moottori: KOHLER KDI 2504, 4 syl. turbodiesel, EU Stage V
Sylinteritilavuus: 2480 cm3
Teho: 55,4 kW / 2600 rpm (75 hv)
Vääntö: 300 Nm / 1500 rpm
Voimansiirtotapa: Hydrostaattinen neliveto / sähköisesti ohjattu
Nopeus: 0 – 50 km/h
Suunnanvalinta: Sähkökytkimellä
Ohjaus: Hydrostaattinen runko-ohjaus
Jarrut: Märkälevyjarrut etu- ja taka., seisontajarru etuaks.
Renkaat: Nokia 365/70 R18
Polttoainesäiliö: 75 litraa
Tuotto: 143 litraa/min
Paine max.: 420 bar

Työhydrauliikka

Työhydrauliikka
Tyyppi: Kuormantunteva järjestelmä
Moottorihydrauliikka: 0 – 120 l/min. + 50 l/min
Hallinta: Joystick
Työlaitekiinnitys: Kunta 500 / Vila / Trima
Hydrauliöljysäiliö: 110 litraa
Sähköjärjestelmä: 12 V
Paine max.: 200 bar

Varusteet

Varusteet
Lisävarusteet: Takanostolaite, keskusvoitelu, Webasto, ilmaistuin
Vakiovarusteet: Ilmastointi, LED-työvalot, pienois-LED-majakat

Mitat ja paino

Mitat ja paino
Leveys: 1750 cm
Omapaino: 3950 kg
Kääntösäde, ulko: 3400 mm

Kiinnostaako tämä kone?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.