EtusivuHuolto – Huoltosopimukset

Huoltosopimukset työkoneisiin ja trukkeihin

Huoltosopimus varmistaa työkoneesi suorituskyvyn ja turvallisuuden

Finnsiirron kanssa solmittu huoltosopimus on järkevä valinta: sen ansiosta trukin tai muun työkoneen suorituskyky, turvallisuus ja käyttömukavuus pysyvät jatkuvasti parhaalla mahdollisella tasolla. Työkoneen huoltosopimuksen ansiosta myös kaluston käyttökustannukset ovat jatkuvasti maltilliset ja sen jälleenmyynti- tai vaihtoarvo säilyy hyvänä.

Työkoneen huoltosopimus – huipputason mekaanikot palveluksessasi

Huoltosopimuksen myötä määräaikaishuollot, vikojen korjaukset ja koneen kunnon tarkistukset tulevat kerrasta toiseen suoritetuiksi niiden mekaanikkojen toimesta, joilla on koneestasi ja sen yksilöllisistä varusteluista paras asiantuntemus. Trukin tai muun työkoneen huollot tehdään aina sen valmistajan ohjeiden mukaisesti ja varaosina käytetään varmasti yhteensopivia, testattuja ja turvallisia varaosatuotteita.

Sopimukset kaikille konemerkeille – sinun kalustollesi ja yrityksellesi räätälöityinä

Finnsiirrolta saat yksilöllisesti tarpeisiisi laaditut huoltosopimukset kaikille maahantuomillemme koneille, kuten Hyundain ja Ausan trukeille, Combiliftin varastokoneille sekä kotimaisille LM Tracin ympäristönhoitokoneille. Palvelemme ammattitaidolla myös kaikkien muiden konemerkkien omistajia ja käyttäjiä. Huoltosopimuksen voi yhdistää myös uuden tai käytetyn trukin leasingrahoitukseen, jolloin saat rahoituskokonaisuudesta täyden verohyödyn yrityksellesi.

Olemme lisäksi Varsinais-Suomen alueen virallinen Avant-huoltokumppani sekä Oy J-Trading Ab valtuuttamana huoltopiste seuraaville työkonemerkeille: Bucher, Walker, Holder, Reform, Iseki, Jacobsen Ransomes ja Verti-Drain.

Yksilöllisen työkonehuoltosopimuksen edut:

  • Koneen ja sen työlaitteiden ja varusteiden huolto aina osaavien mekaanikkojen toimesta
  • Nopea ja luotettava palvelu myös kiireellisissä korjaustarpeissa
  • Huolehdimme puolestasi huoltojen ja tarkastusten aikatauluttamisesta, jotta sinä voit keskittyä ydinliiketoimintaasi. Myös kausihuoltojen sopiminen helppoa ja joustavaa (esim. tuotantoseisokin ajaksi)
  • Koneelle tehtyjen huoltojen ja tarkastusten huolellinen dokumentointi
  • Kiinteät hinnat (sis. työt, osat, tarvikkeet, öljyt ja muut nesteet)
  • Laadukas sijaiskone käyttöön tarvittaessa
  • Sujuva yhteydenpito mekaanikon kanssa koko huoltoprosessin ajan
  • Tiivis ja tuloksellinen yhteistyö tutun kumppanin kanssa

Haluatko lisätietoa huoltosopimuksistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.