EtusivuHuolto – Tekninen tuki

Tekninen tuki

Trukkien ja työkoneiden tekninen asiantuntija tuloksesi tukena

Vuosikymmenten kokemus erilaisista trukeista sekä muista logistiikan ja varastoinnin työkoneista, viimeisin tietotaito vauhdilla kehittyvästä toimialasta sekä aito ymmärrys pienten ja suurten yritysten yksilöllisistä tarpeista. Näiden tekijöiden summana syntyy kykymme auttaa erilaisia toimijoita kaikissa materiaalin käsittelyn konekalustoon liittyvissä teknisissä kysymyksissä ja ongelmatilanteissa. 

Me reagoimme ripeästi, neuvomme puhelimitse tai sähköpostilla ja annamme tukea vianetsintään myös koneiden kehittyneiden etäjärjestelmien kautta. Huolehdimme, että vikatilanne tulee hoidettua kuntoon ja ongelma ratkaistua perin pohjin. Näin voidaan varmistua trukin tai muun varastokoneen optimaalisesta tuloksellisuudesta myös pidemmällä aikajänteellä. Koneen mahdollisimman lyhyt seisokkiaika sekä mahdollisimman matalat käyttökustannukset ovat päämääriä, johon me poikkeuksetta pyrimme!

Tekninen tukemme auttaa:

  • Vikojen etsinnässä puhelimitse, sähköpostilla tai etähallintajärjestelmien kautta
  • Erilaisten koneiden teknisten vikojen ja ongelmien ratkaisemisessa
  • Etähallintajärjestelmien käytössä (mm. Hyundai Hi-Mate, Ausa AUSAnow)
  • Trukkien turvallisessa ja tehokkaassa käytössä mm. niiden käyttöönoton yhteydessä

Ohjeet, neuvot ja koulutukset – kaikkiin tilanteisiin ja tarpeisiin

Nykyaikaiset trukit ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan eri maata menneen ajan trukkien kanssa. Ne pitävät monesti sisällään paljon kehittyneitä teknisiä ja digitaalisia ominaisuuksia, kuten Hyundain Hi-Mate- ja Ausan AUSAnow-järjestelmät. Näistä saadaan arvokas hyöty irti ainoastaan, kun niitä osataan käyttää varaston tai tuotannon arjessa oikein. 

Finnsiirron asiantuntijat ohjeistavat ja neuvovat kaikkien järjestelmien ja ominaisuuksien käytössä – niin uuden koneen käyttöönoton kuin erilaisten jälkeenpäin tehtyjen lisävarusteluiden yhteydessä. Itse maahantuomiemme koneiden etäseuranta- ja moottoridiagnostiikkajärjestelmät, tunnemme paremmin kuin kukaan muu Suomessa.

Teknisen tuen tiimimme tekee saumatonta yhteistyötä myös muun henkilöstömme kuten myyjiemme kanssa. Osaavia neuvoja ja ohjeita koneiden mahdollisimman tehokkaaseen käyttöön ja niiden käytönaikaisten kustannusten optimointiin sekä ratkaisuja erilaisiin teknisiin pulmiin on siis aina saatavilla kun niitä tarvitaan.

Jatkuvasti trukkien ja varastokoneiden kehityksessä kiinni

Tekniset asiantuntijamme ovat muun henkilöstömme tavoin oman alansa spesialisteja. He tuntevat erilaiset varasto- ja logistiikka-alan koneet aina maston huipusta moottoreiden syövereihin asti. Kiinnostus nopeasti kehittyvän toimialan teknisiin ja digitaalisiin innovaatioihin on aitoa ja intohimoista: kehitämme osaamistamme jatkuvasti ja haluamme myös tuoda tietotaitomme käytäntöön, jokaisen asiakasyrityksemme tuloksellisuuden tueksi.

Haluatko lisätietoa teknisestä tuestamme tai koulutuksistamme?

Jätä yhteydenottopyyntö, me palaamme asiaan pikimmiten.