Hyundai trukit ovat tehty kovaan työhön

Trukkien parhaat ominaisuudet ovat kestävyys, käyttäjäystävällisyys, tuottavuus sekä luotettavuus.
Hyundain kilpailukykyinen hankintahinta, laadukkaat komponentit, huollon helppous, varaosien nopea toimitus sekä pieni polttoaineenkulutus tuottavat pitkällä aikajänteellä merkittäviä säästöjä!

Valikoimassamme on nyt trukkimarkkinoiden uusimmat mallit – uusien Stage V -moottoreiden polttoainekulutus on jopa 34% pienempi, vähäntäen huomattavasti trukkien elikaarenkustannuksia. Tämän lisäksi uusi mallisarja tuo tullessaan myös paljon uusia ominaisuuksia!

Tutustu sivuillamme Hyundain laajaan mallistoon. Uusimmalla 9V-sarjalla on markkinoiden laajin takuuaika jopa 2 vuotta / 3000h ennen täyttyvän mukaan ja lisäksi tarjoamme täysin veloituksettoman lisätakuun 3 vuotta / 6000h ennen täyttyvän mukaan – kysy lisää!

DIESELTRUKIT

Laaja dieseltrukkien 9-sarjan mallisto, nostotehot jopa 25 Ton.
Suorituskykyä ja tehokkuuttaa kompaktissa paketissa erittäin kattavalla vakiovarustelulla. Mallistossa nyt mukana uusimmat Stage V -moottorit.

  

Hyundai 18BT-9

SÄHKÖTRUKIT

3- ja 4-pyöräiset sähkötrukit, taattua työtehokkuutta ja ergonomiaa. Nyt myös saatavilla Li-Ion akuilla!
Monipuoliset kuljettajan ajosäädöt jokaiseen käyttökohteeseen.
Tutustu lisää mallistoomme.

  

KAASUTRUKIT

Hyundai kaasutrukit ovat toimintavarmoja jokaisen työkohteen luottotrukkeja. Tutustu lisää mallistoomme.

  

VARASTOKONEET

Täysin uusittu Hyundai varastokoneiden mallisto sisältää tehokkaat ja kompaktit työntömastotrukit, lavansiirtovaunut, pinontavaunut, keräilykoneet ja vetotrukit työntekoa helpottamaan.