SÄHKÖTRUKIT

HYUNDAI SÄHKÖTRUKIT

Hyundain valmistamat sähkövastapainotrukit ovat rakennettu tarjoamaan poikkeuksellista lisäarvoa ja suorituskykyä yrityksille. Ergonomiseen suunnitteluun ja kuljettajan mukavuuteen keskittyvät 3- ja 4-pyöräiset trukit auttavat parantamaan tuottavuutta ja vähentämään kuljettajan stressiä ja pitkien työvuorojen tuottamaa väsymystä. Hyundai-trukit asettavat etusijalle myös kuljettajan sekä lähistöllä liikkujien turvallisuuden, ja niissä on parannettu kestävä rakenne ja lisävakausjärjestelmä.

Erityisesti trukkikäyttöön suunnitellut komponentit ja pidennetyt huoltovälit auttavat vähentämään ylläpidon kokonaiskustannuksia. Laaja valikoima säädettäviä parametreja ja uusimpien AC-ohjausjärjestelmien ansiosta nämä trukit voidaan räätälöidä vastaamaan yrityksesi erityistarpeita, tarjoten samalla maksimaalisen hallinnan ja tarkkuuden jokaisessa ajotoiminnossa.

Tutustu lisää Hyundai 3- ja 4-pyöräisiin sähkötrukkimallistoihin kokoluokassa 1500 kg - 5000 kg!

Hyundai 25B-9U sähkötrukki, Li-Ion-akulla varustettuna sekä ohjaamo ja fingertip varastotyössä.

Hyundai vastapainotrukit sekä työntömastotrukit valmistetaan Etelä-Koreassa Hyundai-tehtaalla. Vahva runko, tunnetut laadukkaat merkkikomponentit sekä innovatiivinen palkittu design tekevät Hyundai vastapainotrukeista lyömättömiä työkoneita.
Nyt saatavilla myös uudistettu 9U-mallisto Li-Ion akuilla!


Kompakti trukki ja taattua AC-tekniikkaa. Uudet Hyundai BT-9U-sarjan 3-pyöräiset sähkötrukit. Näissä tehokkaissa trukeissa on useita päivityksiä, mukaan lukien uutta teknologiaa, joka parantaa tuottavuutta, tehokkuutta, kestävyyttä, mukavuutta ja turvallisuutta ja tekee huoltamisesta sekä päivittäisestä ylläpidosta entistä helpompaa. Nyt saatavilla myös Lithium-Ion -akulla!

1500 KG - 2000 KG

Kompakti trukki ja taattua AC-tekniikkaa.

Hyundai ylpeänä esittelee uudet BT-9U-sarjan 3-pyöräiset sähkötrukit. Näissä tehokkaissa trukeissa on useita päivityksiä, mukaan lukien uutta teknologiaa, joka parantaa tuottavuutta, tehokkuutta, kestävyyttä, mukavuutta ja turvallisuutta ja tekee huoltamisesta sekä päivittäisestä ylläpidosta entistä helpompaa. Nyt saatavilla myös Lithium-Ion -akulla!

Mallit: 15BT-9U, 18BT-9U, 20BT-9U (lyijy / Li-Ion-akku)

  

1600 KG - 2000 KG

4-pyöräinen B9-sarja sisältää uusinta suunnittelua yhdistettynä parannettuun ergonomiaan ja voittamattomaan suorituskykyyn. Kysy lisää ja pyydä tarjous sinulle sopivasta Hyundai 9-mallista!

Mallit: 16B-9, 18B-9, 20B-9

  

2500 KG - 3500 KG

Hyundai 4-pyöräisten 2500-3500 kg mallisto on valmistettu tehokkaaseen työhön raskaisiin olosuhteisiin.
Mallistossa on 48V sekä myös erittäin vaativaan käyttöön BH-mallit (80V). Nyt saatavilla myös Li-Ion akustolla!

Mallit: 25B-9U, 30B-9U & 35B-9U (lyijy / Li-Ion-akku)

  

4000 KG - 5000 KG

Hyundai 4-pyöräisten 4000-5000 kg mallisto on valmistettu tehokkaaseen työhön raskaisiin olosuhteisiin.
Mallisto koostuu 80V trukeista.

Mallit: 40B-9, 45B-9, 50B-9